Ukázka z knihy Kyvadlo a zdraví - učebnice pro každého, autor Pavel Hanzal

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Možná jste udiveni, že zatím nedošlo na tak důležitou věc, jako je diagnostika konkrétních nemocí a orgánů, které je potřeba léčit. Nepopírám, že se jedná o důležitou informaci, která je pro nemocného důležitá. Na druhou stranu z toho, co jsem doposud uvedl, by mělo být zřejmé, že konkrétní diagnóza nemoci není tím, o co jde v případě zdravotních problémů primárně. Za roky mých zkušeností v této oblasti se ukázalo, že hlavní prioritou je rovnováha a imunita! Jakékoliv onemocnění a zdravotní problémy jsou již jen důsledkem toho, že jsme nějakým způsobem tuto rovnováhu porušili a že naše imunita je nedostatečná a nedokáže udržet náš organismus zdravý.

Proto důrazně doporučuji, abyste této základní informaci dobře porozuměli, protože bez toho budou výsledky vaší práce pouze částečně úspěšné! I zde totiž platí, že bychom měli léčit příčinu onemocnění a nikoliv její projev nebo důsledek. Proto informace, o jaký konkrétní problém se jedná, nám může pomoct při stanovení způsobu léčby, ale pokud bychom se zaměřili jenom na projev nemoci, tak bychom jí pouze krátkodobě potlačili nebo vůbec neuspěli!

Co je nám platné, že víme, jakou bylinku nasadit proti zánětům močového měchýře, ale nepodaří se nám dostatečně regenerovat celý organismus? A to platí i tehdy, pokud vybereme konkrétní bylinu nebo léčbu dané nemoci kyvadlem. I v takovém případě zde chybí prioritní téma, kterým je rovnováha organismu a související imunita.

Knihu Kyvadlo a zdraví -učebnice pro každého, si můžete za 199Kč koupit u všech dobrých knihkupců, nebo si ji můžete objednat prostřednictvím autorova webu ZDE (prodejcem je Astrologický institut s.r.o.)

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: zdraví, kyvadlo, kniha

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily