Postřehy a střípky ze života

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Pár postřehů, které jsem zde napsal, nebude pro většinu z vás nic nového, přesto je otázkou, zda si každý dokážeme sáhnout do svědomí, jestli znalosti, které máme, rozumově, pocitově či intuitivně vnímáme nebo se o nich někde dočteme, dokážeme adekvátně využívat a také podle nich jednat. Možná i kvůli tomu vám může přečtení následujících řádků prospět, jako připomenutí samozřejmostí, na které často zapomínáme.

Červená na semaforech

Spěcháte, a přesto vám jako naschvál neustále padá jedna červená za druhou? Opravdu se nejedná o jeden z Murphyho zákonů, ale velmi pravděpodobně se váš strážný anděl snaží o sto šest, abyste zpomalili. Ať již kvůli samotné rychlé jízdě, nebo kvůli tomu, že kdybyste někam přijeli jen o pár vteřin dříve, mohla by vás potkat nehoda. Je vhodné si to včas uvědomit a poděkovat :).

Snaha o konflikt a hádku

Jestliže se s Vámi někdo snaží pohádat, nemusí to být nutně zlý člověk, kterého hned musíte škrtnout ze života. Hádka je v podstatě vždy boj o energii mezi dvěma lidmi, a kdo se jí snaží vyvolat, potřebuje dobít "baterky". Odolejte jeho snaze s úsměvem a vnitřně mu pošlete lásku. Pokud je to možné, odzbrojit ho může i vyřčení srdečné pravdy: "Mám Tě rád(a)".

Bolestivé šlápnutí či bolestivý úder do chodidla

Rádi chodíte bosky a občas šlápnete na něco, kdy bolestí poposkočíte? Nebo se čas od času kopnete do nějakého prstu na noze? Nejedná se o žádnou náhodu - vesmír se nás snaží upozornit na to, že nějaký orgán nebo část těla potřebují naši péči. Na chodidla, prstech a nohách se vyskytují reflexní plošky, jenž jsou odrazem celého našeho organismu. Naučte se je a můžete lépe naslouchat radám Univerza.

Utekli jste o vlásek nějaké nehodě? Poděkujte!

Čas od času se někomu vyhne autonehoda, zranění či úraz, ani neví jak. Někdo mluví o zázraku, jiný o štěstí, ale málokoho napadne za ochranu poděkovat. Je v podstatě jedno, zda poděkujete strážným andělům, Bohu, Univerzu nebo vesmírným silám, ale udělejte to. Ono chránit nás dá i v dnešní době docela fušku :).

Zrcadlení

Mezilidské vztahy jsou v podstatě takové zrcadlo, kdy nám lidé, se kterými jsme v kontaktu, nastavují naši vlastní tvář. Jde hlavně o dvě skupiny, a přestože jich existuje mnohem více, tyto jsou nejvíce do očí bijící. Tou první je, že potkáváme lidi, jenž se chovají velmi podobně jako my, což nás může provokovat, ovšem ve své podstatě by nás to mělo přivést k zamyšlení, co děláme dobře a co špatně. Zrovna tak druhá skupina je skvělým odrazem toho, jací jsme, i když v tomto případě by bylo přesnější říci jací nejsme, neboť přinášejí vlastnosti a situace, které v naší výbavě tohoto zrození příliš nemáme rozvinuté, nebo jsme opačně nastaveni a neumíme se s protipólem harmonicky srovnat. Proto vždy, když nás někdo "štve" nebo  nám "nesedí", zkusme si nejprve vyhodnotit, co nám tím chce vlastně vesmír říci a zkusme na tom zapracovat. Stejně tomu neutečeme, protože se neustále rozvíjíme a životní zkoušky k tomu zkrátka patří, o tom ostatně píšu i ve své knize Karmické souvislosti.
Sepsal Pavel Hanzal, astrolog a léčitel, www.pavelhanzal.cz 

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: duchovní rozvoj, energie, láska, karma, život, zdraví

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily