Zasvěcení do Shambally a léčení její energií přináší prokazatelné výsledky

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Dnes jsem se s Vámi rozhodl podělit s informacemi, které mi dorazily na email od muže, jehož jsem ke konci prosince zasvěcoval do Shambally I. a II. stupně. Po uplynutí necelých dvou měsíců mi napsal email, ve kterém popisuje zkušenosti se Shamballou 1024. Poprosil jsem ho o svolení, zda můžu část jeho sdělení anonymně uvést na mém webu. Svolení jsem obdržel.

Vyléčení a zlepšení zdravotních problémů zasvěcovaného do Shambally 1024

Adept Shambally, který prošel mým zasvěcením Shambally 1024, trpěl tinnitem (Tinnitus -pískání v uchu) a kulháním. Zde uvádím výňatek textu emailu, který mi poslal:

  • Po zasvěcení krátkodobé zhoršení tinnitu, ale následný obrat k lepšímu.

  • během zasvěcení jsem přestal po 25 letech kulhat na pravou nohu. Děkuji.

Ihned po zasvěcení začal Shamballu 1024 používat v souvislosti s nemocí Covid-19, přičemž k dispozici měl i energii Reiki, do které byl také zasvěcen. Ke svým zkušenostem uvedl mj. toto:

  • Několik dní po Novém roce se dva mí přátelé nakazili koronavirem a, myslím, že to ve zdraví přežili, díky tomu, že jsem jim Shamballou 1024 léčil plíce/průdušky -Reiki se zdálo býti málo účinné.

Nakonec se rozepsal ještě ohledně dalších zkušeností při práci s energií Shamballa 1024:

1) Při polohách, i dálkových, někdy cítím teplo, někdy jako bych držel mezi rukama ježka, někdy mi skrz teplo vystřelují bodlinky.

2) Stalo se mi několikrát, jako bych slyšel v hlavě hlas toho, komu posílám, ale nerozumím slovům.

3) Pokud při dálkovém předávání přesunu své ruce na tělo, stává se mi často, že mi síla tlačí ruce od sebe. S tím zřejmě souvisí i to, že někdy mohou mé ruce doslova spočinout opřené o sedmou čakru.

Můj závěrečný komentář ke zkušenostem adepta Shambally 1024

Jedná se tedy o další potvrzení, že energie Shamballa 1024 a zasvěcení v sobě má silný potenciál. Případné zájemce o toto zasvěcení do Shambally 1024 si dovoluji upozornit, že výše uvedené prožitky a výsledky jsou zcela individuální a každý je může mít odlišné. Zasvěcení a ani práce s energií nedávají nikomu žádné záruky. Efektivita, úspěšnost a pomoc záleží jak na karmě daného jedince, tak na fázi duchovního vývoje, ve které se jeho duše nachází.

Pavel Hanzal, mistr Shamballa 1024 + text adepta Shambally, jméno kontakt je mi znám.

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: shamballa 1024

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily