Očima astrologa: kandidát na prezidenta Michal Horáček a jeho horoskop

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Horoskop Michala Horáčka je velmi zajímavý, přestože můžu pracovat pouze s omezenými informacemi, neboť není znám jeho čas narození. Přesto základní konstelace jeho horoskopu ukazují zajímavé věci.

Horáček je silná osobnost

Kandidát na prezidenta Michal Horáček má Slunce ve znamení Lva. To samo o sobě již naznačuje, že jde o člověka se silnou touhou po úspěchu a prosazení se. Seberealizace je hodně důležitým motorem jeho života. Tím ovšem lví energie ani zdaleka nekončí. Horáčkův horoskop totiž obsahuje hned několik dalších prvků umístěných do znamení Lva. Konkrétně jde o planety Luna, Merkur, Venuše a Pluto.

Takto silné obsazení znamení Lva jednoznačně podporuje touhu po úspěchu a významném postavení na společenském žebříčku. Není pochyb, že se to Michalovi během jeho života opravdu podařilo a kandidatura na prezidenta tento trend pouze umocňuje a může všemu dát „korunu". Na snaze se prosadit není nic pejorativního, přesto znamení Lva téměř vždy přináší pocit důležitosti vlastní osobnosti. Se všemi klady a riziky.

= Škola a kurzy astrologie Hanzal -naučte se vykládat horoskop i vy! =

Pokud bychom hledali jeho kreativitu, tak ta se nachází také ve Lvu, podpořená sextilem od Neptuna na stélium ve Lvu. Zmíněný Neptun ovšem nabízí Horáčkovi také další dispozice. Například dobrou představivost, ale současně i umění zamlžit to, co nechce, aby bylo veřejností prokouknuto. Nepochybně to je důležitá vlastnost pro vrcholného politika, ať už se nám to líbí, nebo ne.
Neptun navíc přináší určité ideály a do jisté míry i sociální myšlení. Z toho by se dalo, i když bez znalosti času narození s velkou opatrností, usuzovat, že Michal Horáček pravděpodobně nebude volbou pro zapřisáhlé odpůrce uprchlíků. V tomto je Miloš Zeman rozhodně vyhraněnější.
Planety ve Lvu přijímají dále sextil od Saturna, který nabízí vytrvalost. Když se tedy Michal Horáček do něčeho pustí, na čem mu opravdu záleží, měl by být schopen o to dlouhodobě usilovat.

Když už jsme zmínili Horáčkovu pravděpodobnou schopnost některé věci zakrýt, tak to podporuje i postavení Marse ve Štíru. Tato konstelace potvrzuje, že je schopen se pohybovat i ve skrytých politických vodách, zakoutích a dohodách, když to bude nutné. Navíc dokáže nejenom v tomto směru překvapit, o čemž vypovídá trigon Marse s Uranem. Mars posílající kvadraturu do Lva ovšem ukazuje, že Horáčkovi můžou škodit skrytí nepřátelé. Jenže ani on nemusí zcela odpouštět, pokud se někdo dotkne jeho osobnosti nebo veřejného cíle. Záleží totiž na tom, jak má zvládnutou jednu z kladných vlastností znamení Lva, kterou je velkorysost.

Zajímavou roli v horoskopu hraje i Jupiter v Býku, který díky svým vazbám naznačuje schopnost užívat si radostí života, jakož i získání peněz a majetku. Současně je tato planeta o expanzi. Pro Michala Horáčka proto platí, že někdy by mu prospělo se držet spíše striktních témat, faktů, zkušeností a vyvarovat se přehánění.

Může být Michal Horáček prezidentem?

Pokud ho český lid zvolí, tak samozřejmě může. Od jeho případného zvolení bych neočekával nic dramatického. Jak jsem již zmínil, tak pravděpodobně neuspokojí odpůrce migrace. Zrovna tak může překvapit některými činy a prezentací postojů po případném zvolení prezidentem, protože zcela jasnou a striktní prezentaci všech jeho názorů během volební kampaně zřejmě nedostaneme. Ostatně to je v politice celkem běžný jev.
Dále se domnívám, že jako velmi silný Lev by si prezidentský post dokázal naplno užít. Nepochybuji o jeho schopnosti reprezentovat Českou republiku. A pokud by dostal, díky nějaké politické krizi možnost, určitě by rád předvedl své schopnosti. Každý Lev miluje záři reflektorů i to, že může o něčem a o někom rozhodovat. Do jaké míry by se v tom projevilo jeho lvovské Já, nebo chcete-li ego, a do jaké míry by se zachoval ryze státotvorně, lze bez znalosti jeho času narození pouze spekulovat.

Připravil astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: celebrity, astrologie, horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily