Horoskop předsedy Pirátů Ivana Bartoše

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Ivan Bartoš patří mezi politiky, kteří nenechají mnoho lidí v klidu. Jedním z důvodů jsou samozřejmě jeho dredy, ale najdeme zde i mnohem zajímavější příčiny. Které to jsou, to nám ukáže jeho osobní horoskop, který pro vás připravil astrolog Pavel Hanzal.

Na planetu Uran je i v horoskopu Ivana Bartoše spolehnutí

I začínající astrolog ví, že planeta Uran má v popisu práce nezávislost a originalitu. Pokud je Uran významně zapojen v konstelacích horoskopu, tak se spolehlivě projeví. Předseda pirátů Ivan Bartoš má Uran v trigonu se Sluncem. Tento aspekt je proto jedním z důvodů, proč si i po vstupu do politiky nechává na hlavě dredy, kterými se na tomto poli hodně odlišuje. Zrovna tak to vysvětluje, proč se snaží tak důsledně prezentovat odlišně od ostatních politických soupeřů.

Pozitivní vliv od Urana mu ovšem do života nabízí i nápaditost. Navíc vzhledem k propojení již zmíněných planet ve vodním živlu je patrné, že osobnostní projev Ivana Bartoše bude mít hloubku. Očekávat lze i jistý důraz na sociální sféru. Uran určitě podporuje i některé neotřelé řešení, se kterými předseda Pirátů přichází. Jakkoliv jsem si vědom toho, že mnoho z nich připravili jeho spolupracovníci. Zrovna tak Uran souzní s inovacemi a modernizací.

Komunikace není problémem

V politice je vždy důležitá schopnost komunikovat a „prodat" své myšlenky nebo program. U Ivana Bartoše v tom rozhodně není problém. Merkur se nachází ve znamení Ryb, jejichž základní forma komunikace je založena spíše na vnímavosti a pocitech. I to potvrzuje vazbu na už zmíněnou sociální oblast. A do jisté míry i příklon k levicovosti, pokud někdo v dnešní době ještě potřebuje politiku takto rozdělovat. To by ovšem nestačilo na vysvětlení jeho rétorických schopností tak, jak je známe.

Aspekty na Merkura totiž dále ukazují, že Bartoš umí do komunikace zapojit praktický přístup a smysl na detail. Dokáže se vyjadřovat a diskutovat obšírným způsobem a nebojí se prezentovat na veřejnosti.
Rozhodně bych nepodceňoval ani jeho schopnosti se výrazně ohradit a neustoupit, je-li to potřeba a v souladu s jeho cíli. O tom jeho horoskop totiž také vypovídá.

Otevřenost ano, ale i ochota a um řešit věci v zákulisí

Piráti se nejvíce ze všech současných politických stran prezentují maximální otevřeností a transparentním jednáním. Ivan Bartoš tuto snahu nepochybně podporuje, ale v jeho horoskopu nelze přehlédnout ochotu i schopnost zákulisních jednání. Proto nelze příliš počítat s tím, že by cokoliv, co nechce, vyplulo na povrch.

Ostatně jeho horoskop ukazuje i nemalou schopnost komunikovat problémy Pirátské strany, vyskytnou-li se. Nelze očekávat, že by v tomto směru nějak „výrazně veřejně přikládal pod kotel případných stranických rozporů". Spíše se bude snažit situaci vyřešit tak, aby z toho nebyl velký skandál a problémy Pirátů (vyskytnou-li se) se moc nehrotily.

Schopnost jít si za svým cílem

Ivan Bartoš má v nabídce i cílevědomé a vytrvalé směrování k vytčenému cíli. Někdy s tím sice může trochu vnitřně zápolit, ale ostatní konstelace jsou dostatečně silné na to, aby se s tím vyrovnal. Zejména když už díky svému životu získal nějaké zkušenosti a dokáže tak s astrologickými vlivy lépe pracovat.

Může být podle astrologie Ivan Bartoš premiérem?

Domnívám se, že může. Horoskop ukazuje konstelace, které tuto variantu nijak zásadně neeliminují. Pravdou je, že díky naladění horoskopu se zřejmě nikdy nestane oblíbencem všech, ale to se povede málokomu. Přesto je poměrně jasné, jakým voličům bude Ivan Bartoš bližší a kteří mu naopak nebudou moci přijít na jméno. Důsledný čtenář mého článku to jistě pochopí z informací uvedených v textu výše.

Závěrem pro čtenáře, kteří o astrologii příliš nevědí, doplňuji, že jsem uvedl pouze některé konstelace z horoskopu Ivana Bartoše. Komplexní syntéza a výklad osobního horoskopu je mnohem obšírnější a řeší všechny oblasti života zrozence. Tedy např. včetně jeho zdraví, rodiny, vztahů apod.

Chcete se také naučit astrologii? V takovém případě se můžete přihlásit do mojí astrologické školy Hanzal.

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: astrologie, celebrity, horoskop, politika

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily