Horoskop Petr Kellner – co vypovídá astrologie o jeho životě a smrti?

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Nečekaná a tragická smrt českého podnikatele, miliardáře a také mecenáše Petra Kellnera obletěla celý svět. Jeho příběh lze nepochybně zařadit do skupiny lidí, které považujeme za výjimečné. Pojďme se společně podívat na horoskop Petra Kellnera a co o tom všem říká astrologie.

Velká převaha zemského živlu

Co určitě každého astrologa na první pohled „praští do očí", je silné obsazení zemského živlu v horoskopu Petra Kellnera. V zemi najdeme celkem 7 planet, včetně Slunce, Luny a Merkura. Pokud je v horoskopu takto významně obsazen zemský živel, je naprosto jasné, že tento člověk může mít silný vztah k pozemským a hmotným tématům. Proto jakkoliv neznáme přesný čas narození Petra Kellnera, lze konstatovat, že již toto obsazení planet ho předurčilo k tomu, aby se stal úspěšným člověkem na poli financí a majetku.

Silné znamení Býka

Ve znamení Býka najdeme u Petra Kellnera Slunce, Merkur, Mars a Jupiter. Je evidentní, že jeho intelekt byl schopen se intenzivně zabývat finančnictvím a byznysem. Navíc ho to bavilo a v neposlední řadě dokázal svým myšlenkám vdechnout život. Tedy uvádět je do praxe, která přinášela hmatatelné výsledky jeho konání.
O Býcích panuje v astrologii mnoho tvrzení, mezi kterými najdeme i to, že jsou někdy lenivější nebo pomalejší. Zrovna tak se můžete dočíst, že Merkur v Býku přináší sice trpělivost a tvrdošíjnost, ale poněkud zdlouhavější myšlení a uvažování. To ovšem nebyl případ Petra Kellnera.

Planety v horoskopu nefungují izolovaně a jsou energeticky propojeny astrologickými aspekty. Český miliardář měl například planetu myšlení ve znamení Býka napojenou skrze konjunkci s Jupiterem a Marsem. Dále je Merkur a celá konjunkce příznivě napojena na Uran s Plutem v Panně. V případě, že by se narodil ráno, byla by zapojena i Luna. Toto uskupení Kellnerovo myšlení dynamizovalo, dodávalo mu silný potenciál úspěchu, originálního přístupu a jednoznačného zaměření na cíl, včetně vidění všech souvislostí.
V médiích se nyní dočteme vzpomínky lidí, kteří se s Petrem Kellnerem osobně setkali. V nich je uvedeno, že zesnulý vlastník PPF Petr Kellner byl velmi tvrdý podnikatel s nízkou ochotou v rámci byznysu ustupovat. Tyto tvrzení lze v souladu s horoskopem považovat za pravdivá.

Lidé z Kellnerova okolí také často zmiňují, že mu hodně záleželo na rodině. O tom netřeba pochybovat, protože rodina a zázemí mu dělali vnitřní radost a nacházel v této oblasti i jistý duchovní klid.

Horoskop Petra Kellnera jako mecenáše?

V diskusích mnoho lidí Petra Kellnera kritizuje kvůli tomu, že jeho úvěrová společnost dostala některé dlužníky do neřešitelných problémů. A je to pro ně i pádný důvod pro znevěrohodnění různých nadačních a mecenášských aktivit Petra Kellnera. Nechci tu rozebírat souvislosti, že Home Credit podniká na základě nějakých podmínek schválených v tuzemsku Českou národní bankou, které byly navíc zájemcům o půjčku k dispozici předem, jestliže si přečetli smlouvu. Problematika úvěrů, půjček, zadlužení a exekucí má mnoho úhlů pohledu a není možné to ideálně rozsoudit, protože zájmy poskytovatelů půjček a dlužníků jsou naprosto odlišné. Ale jsme na poli astrologie.

Pokud se podíváme na horoskop Petra Kellnera, uvidíme Saturn v Rybách napojený na Merkur, Jupiter a Mars v Býku skrze pozitivní aspekt sextil. Dále je zde příznivý trigon mezi Saturnem a Venuší v Raku. Již na základě těchto astrologických vazeb lze usuzovat, že Petr Kellner vnímal sociální rozměr života a nelze ho podezírat z toho, že by svoje dary a pomoc bližním dělal výhradně ze zištných důvodů. Pomoc druhým ho nepochybně těšila, uspokojovala a jistým způsobem, i když možná nevědomě, tím vyrovnával své jinak výrazné zaměření na byznys. Připomenout můžu i dary v boji proti pandemii Covid-19, které na jejím začátku zajistil a daroval České republice. Pokud si dobře vzpomínám, byly nejméně v hodnotě cca 100 miliónů korun. I to ukazuje, a jeho horoskop je s tím v souladu, že mu na rodné zemi záleželo a měl k ní hezký vztah.

Bez napětí není pokroku

Vždy je dobré, když jsou v horoskopu napěťové aspekty. Ty totiž přinášejí do života zkoušky, jenž musí nositel horoskopu překonávat. Jde tedy o motivační faktor, díky kterému dochází k jeho růstu. I v horoskopu Petra Kellnera tyto napěťové aspekty najdeme. Za všechny lze zmínit například opozici mezi Saturnem a konjunkcí Pluto, Uran. Za povšimnutí stojí i kvadratura mezi Sluncem a Saturnem, jakož i o něco slabší opozice od Neptuna na stélium Merkur, Jupiter a Mars. Právě tyto problematické vazby stojí za tím, že se Petr Kellner nespokojil s prvními úspěchy, ale svoje celosvětové impérium budoval dál a dál.
Samozřejmě, že i on se občas spálil, což souvisí s právě již zmíněnými napěťovými konstelacemi. To ho ovšem nikdy nedoradilo. Díky tomu totiž získal nové zkušenosti a pokračoval ve svých úspěších vytrvale dál.

Jak se na předčasnou smrt Petra Kellnera dívá astrologie a horoskop?

Nejprve musím upozornit, že bez znalosti času narození má astrologie jen omezené možnosti. Přesto lze vysledovat, že dynamické planety Mars a Uran, které často stojí za různými úrazy a nehodami, stojí v rizikových aspektech směrem k horoskopu narození Petra Kellnera. Ať již jde o Černou Lunu nebo již zmíněné stélium v Býku.

Poměrně vypovídající je i horoskop okamžiku smrti Petra Kellnera. Vládce domu smrti se spojil s Lunárními uzly, navíc je v kvadratuře s vládcem ascendentu horoskopu okamžiku Merkurem, jenž se nachází v konjunkci s Neptunem. Internetové články a diskuse hodně spekulují, jestli se jednalo o technickou závadu, chybu pilota nebo šlo o nějakou formu atentátu na českého miliardáře Petra Kellnera. Podle konstelací tohoto horoskopu okamžiku smrti není možné se zcela přiklonit k ani jedné z variant. Je ale vysoce pravděpodobné, že pokud nastala technická závada, tak bych její příčinu hledal spíše v nějakém omylu nebo zmatku při přípravě helikoptéry na let. Kdyby se jednalo o atentát, v tomto případě bohužel úspěšný, přikláněl bych se k možnosti předchozí utajené manipulace s přístroji a jejich softwarovým vybavením tak, aby ukazovaly nesprávné a tedy zmatečné údaje. U chyby pilota by horoskop vypovídal nejspíše o nešťastném mylném odhadu nějaké konkrétní situace a jejího špatného vyřešení.

Pavel Hanzal, astrolog, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: astrologie, celebrity, býk, horoskop okamžiku, horoskop smrti

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily