Horoskop Joe Biden – jaký je vlastně prezident USA očima astrologa?

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Inaugurace nového prezidenta USA Joea Bidena přinesla mnoho otázek, co lze od protikandidáta Donalda Trumpa vlastně očekávat. Odpověď přináší horoskop Joea Bidena zpracovaný astrologem Pavlem Hanzalem.

Je Joe Biden sólista nebo týmový hráč?

V politice je vždy důležité si uvědomit, jestli je významná osobnost hlavně sólistou nebo člověkem, který kooperuje s politickou stranou, jenž by měl zastupovat. Horoskop nově zvoleného prezidenta USA ukazuje opravdu zajímavé konstelace.
Ty napovídají, že Joe Biden je nepochybně člověk s potřebou vlastní důležitosti, touhou po sebeprosazení a úspěchu. Současně ale horoskop naznačuje, že jeho činy jsou hodně ovlivněny několika faktory. Tím prvním je Bidenova životní filozofie, kterou chce, bude a dokáže prosazovat. Zrovna tak ale umí vnímat potřeby a cíle Demokratů. Tedy politické strany, za kterou byl zvolen.
A nakonec ví, co se nevynáší na veřejnost a kdy je potřeba záležitosti řešit utajeně. Což mu ostatně, vzhledem k jeho základnímu naturelu, plně vyhovuje. A to navzdory projevu, kterým na veřejnost působí.
Výše uvedená kombinace vlastností z jeho horoskopu je nepochybně jedním z hlavních klíčů, proč se již od roku 1973 drží ve vrcholné politice, což vyústilo v jeho zvolení a inauguraci na amerického prezidenta.

Má americký prezident skutečně sociální cítění nebo je to přetvářka?

U velkého počtu politiků lze s úspěchem dospět k názoru, že jejich deklarované názory na fungování jejich země a vlastně i světa jsou pouhou přetvářkou. Tu používají jako jejich výtah k moci. Co v tomto směru vypovídá horoskop Joea Bidena?

Vzhledem ke konstelacím v horoskopu prezidenta USA je evidentní, že témata, která jsou bližší spíše levicovému chápání světa, mu rozhodně nejsou proti srsti. Zrovna tak mu není lhostejná sociální oblast a větší rovnoprávnost občanů. Včetně možnosti dostatečného občanského přístupu k různým sociálním vymoženostem. Ať již jde o zdravotní péči, nebo něco jiného. To vše ostatně svými výroky a plány dostatečně potvrzuje. Joe Biden má navíc potenciál změny v tomto směru prosadit.

A co rodina?

Je veřejně známo, že Joe Biden již přišel o dvě děti a první manželku. Z jeho horoskopu je toto riziko, zejména v případě ztráty dětí, opravdu viditelné. Jakkoliv si nikdy nemůže astrolog být dopředu stoprocentně jistý, bohužel zrovna konstelace v prezidentově horoskopu jsou v tomto směru přímo učebnicové.
Takto krutá a smutná událost by každého člověka silně poznamenala. I Joe Biden se s tím musel složitě vyrovnávat. Naštěstí to díky síle jeho horoskopu dokázal. Hodně mu v tom pomohla také práce a životní přesvědčení.
Co se týká jeho druhé manželky Jill Bidenové, tak ta mu je v životě nepochybně silnou oporou. Rodinné zázemí je pro amerického prezidenta silným odrazovým místem k tomu, aby byl v kariéře, což v jeho případě znamená na poli politiky, úspěšný. V případě zájmu si můžete přečíst i horoskop viceprezidentky USA Kamaly Harris.

Zájemce o astrologii upozorňuji, že výše uvedený text je pouze ukázkovým zlomkem z toho, co nabízí komplexní výklad horoskopu zrozence. V případě zájmu o vypracování horoskopu si můžete vybrat z těchto astrologických služeb.

Připravil Pavel Hanzal, astrolog
www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: celebrity, horoskop, politika

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily