Co prozrazuje karmický partnerský (vztahový) horoskop o vztahu královny Alžběty II. a Meghan Markle, herečky a vévodkyně ze Sussexu?

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

O napětí a neshodách mezi královnou Alžbetou II.herečkou Meghan Markle napsal bulvár již stohy papíru. Že se nejednalo o fámy, tak to potvrdil tzv. Megxit na začátku roku 2020. Bylo by určitě nefér shazovat vše jenom na vztah mezi těmito dvěma ženami. Ale jak ukáže porovnání jejich horoskopů z pohledu karmické astrologie, příkopy mezi nimi byly a jsou hodně hluboké. A nepochybně k rozkolu nějakým způsobem přispěly.

Souboj o postavení a obava ze změn

Jedním z klíčových témat, které narušily vzájemné vztahy mezi královnou a vévodkyní ze Sussexu, byl boj o moc a postavení. Meghan jako herečka toužila být středem dění, což ještě umocňovalo znamení Lva, ve kterém se narodila. Ostatně i jeden z jejích karmických úkolů je o seberozvoji, jakkoliv přílišná sebestřednost není nejvhodnější způsob uchopení tohoto tématu.

Královna Alžběta II. je již z titulu své funkce zvyklá na rozhodování a pozornost. To vše podtrhuje mj. planeta Saturn na Medium Coeli. V kombinaci s dalšími konstelacemi jejího karmického horoskopu narození je mocenský post něco, co si královna přinesla z minulosti za účelem vyrovnání starých karmických dluhů. Téma to pro ni rozhodně není nijak jednoduché a je doprovázeno mnohými strachy a obavami. Takže není divu, že jakýkoliv zásah tímto směrem pociťuje jako zásadní ohrožení. A právě Meghan Markle díky prvkům ve svém horoskopu přinesla do života Alžběty II. velké riziko změny. A co víc, výrazně prohloubila strach královny ze ztráty postavení a z narušení dosavadních pořádků na anglickém královském dvoru.
Aby toho nebylo málo, i královna Alžběta se stala nevědomým nástrojem vedoucím k prožití starých karmických dluhů Meghan Markle. Královna totiž svými činy a postoji dokázala přisypat sůl do otevřených ran z minulých životů herečky. Těch, se kterými se doposud nevyrovnala. Jaké to jsou, o tom si povíme někdy příště při rozboru jejího horoskopu.
Tím vším došlo k silnému pocitu vzájemného ohrožení postavení ve společnosti, které rozhodně nebylo a nebude jednoduché překonat.

Výchova dětí jako další problém v karmickém partnerském horoskopu

Další zásadní třecí plochou bylo a je téma výchovy dětí. Meghan Markle si nechce do této sféry nechat zasahovatz hlediska karmy je vidět, že z toho má až panický strach. Dost možná je to i způsobeno tím, že si myslí, že děti vychová nejlépe jenom ona. Jenže Alžběta II. tento pohled evidentně nesdílela a nedokázaly najít společný náhled. A z pohledu karmických souvislostí se do toho zapojily i další energie horoskopů, jenž obavy herečky ze zásahů královny ještě podvědomě zesílily.

Rodinné uspořádání jako poslední kapka

Vedle výše uvedených neshod karmický partnerský (vztahový) horoskop naznačuje i nesoulad v běžném rodinném uspořádání královského dvora. Přístup královny Alžběty II., jenž vyžaduje dodržování královských zvyklostí, otvíral stará karmická zranění Meghan. Ta se s tím nedokázala prakticky vypořádat a rozhodnutí královny se jí čím dál více stávaly „trnem v oku". Přitom Markle by těšilo se zapojit do běhu královské rodiny, ale nikoliv podle dosavadních pořádků.

Jak vidíte, témat k řešení měly a mají obě ženy více, než dost. A to jsme ještě nevyčerpali všechny možnosti a ukazatele jejich vztahového karmického horoskopu. Současně by bylo fér říct, že jejich soužití neznamenalo jenom problémy. V karmickém horoskopu jsou i souladné vazby, ale v tomto článku jsem se zaměřil na některé příčiny, které přispěly k Megxitu.
Pravdou je, že cílem každého člověka by mělo být poučení se z karmických událostí a v nejlepším případě rozpuštění staré karmy. Jakkoliv jsem si vědom toho, že je to někdy ohromně složité, tak v případě královny Alžběty II. a vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle si troufám tvrdit, že karmický úkol, kterým se měly vzájemně obohatit, se ještě nerozpustil a nepřinesl své ovoce v plné míře.
Karmická astrologie není výsadou královských rodin. Kdyby i vás zajímalo vaše karmické propojení s partnerem nebo jiným člověkem, můžete si nechat vypracovat tento karmický partnerský horoskop.

Připravil astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: karmický horoskop, celebrity, vztahy

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily