Co drží tak dlouho koalici ANO a ČSSD? Karmický horoskop Jana Hamáčka a Andreje Babiše!

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Koalice ANO a ČSSD funguje mnohem déle, než by si opoziční strany a nemalá část spoluobčanů přáli. A to navzdory tomu, že předseda ČSSD Jan Hamáček již několikrát veřejně řekl, že by ČSSD mohla odejít z vlády. Jenže slova se vedou a politické koaliční vody tečou dál. Je evidentní, že toto spojení není žádná náhoda. Nejde pouze o politickou moc, ale i schopnost nějakým způsobem spolu vyjít. A velmi pravděpodobně je zde i omezená možnost koalici rozpojit, s ohledem na porovnání karmických horoskopů Jana Hamáčka a Andreje Babiše. Jaké vybrané astrologické prvky za tím můžou být? Na to vám odpoví astrolog Pavel Hanzal.

Saturn v hlavní roli

Mezi nejsilnější prvky ukazující na sílu provázanosti karmického spojení dvou předsedů vládních stran patří planeta Saturn. Tato planeta Jana Hamáčka je pevně svázána se Sluncem Andreje Babiše a zrovna tak je tomu naopak. To vypovídá o silném karmickém propojení v tomto životě, které má přinést oběma zrozencům vzájemné ponaučení a příležitost se něco od sebe naučit. Současně to naznačuje, že odejít od vzájemné spolupráce rozhodně není jednoduché, neboť přetrhat pouta takto naznačené karmy se jak premiér, tak vicepremiér nevědomě brání. O to více, když tyto konstelace zasahují 12. dům, jenž mj. vypovídá o podvědomí, resp. spadají do znamení Štíra. To je zase odpovědné za vše, co je v nás hluboko skryté a nechceme nechat vyplout na povrch.

Tím propojení Andreje Babiše a Jana Hamáčka nekončí

Andrej Babišv karmickém horoskopu mj. jasně poukázáno na téma zemědělství a také lidu. To jsou oblasti, kde se může snažit prosazovat svoji vůli. Pro někoho možná až nevybíravým způsobem, ale rozhodně systematicky a výrazně. Jan Hamáček svou konstelací na horoskop Babiše propojuje vlastní potřebu po vyrovnání starých karmických dluhů, jenž způsobily v minulých životech nerovnováhu, s Babišovou silou a vůlí. Předseda ČSSD tak může mít (nebo aspoň dříve mohl) vnitřní dojem, že koalicí s ANO udělal krok ke stabilitě České republiky. A tedy i českého lidu jako takového. Což významně harmonizuje jeho možnou obavu z již zmíněné nerovnováhy, kterou si přinesl z minulosti.

Vzájemný posun z minulosti do budoucnosti

Může to být překvapivé, ale další silnou vzájemnou karmickou vazbou je nabídka na otevření zcela nových témat, které by oba měli v tomto zrození zažít. Ty si jejich duše zvolili ještě předtím, než se narodili to tohoto těla. Považuji za nutné zdůraznit, že v tomto směru se každá duše rozhoduje samostatně v souladu se svojí karmou nahromaděnou v minulých životech (více viz moje kniha Karmické souvislosti).
Laskavý čtenář ať mi prosím odpustí, že mu nová témata obou předsedů určená k prožití v tomto článku, s ohledem na ochranu osobních údajů, neprozradím. Přesto můžu říct, že každý tomu druhému nabízí v tomto směru poměrně významnou příležitost. Jak a zda ji oba, či jen jeden z nich využijí, to záleží jen na nich samotných. Ovšem je jasné, že jde o další silný ukazatel toho, proč se koalice zatím udržela u moci.

Shrnutí

Výše uvedené prvky nejsou ani zdaleka všechny, které karmické spojení Andreje Babiše a Jana Hamáčka přicházející z minulosti potvrzují. Ovšem i jenom na jejich základě lze spolehlivě říct, že soudržnost koalice není náhodná. Jakkoliv v tom může hrát (a nepochybuji, že v politice to tak je v podstatě vždy) určitý kalkul, podstata je mnohem hlubší. Vzájemné karmické propojení prostě nelze obejít, alespoň po určitou dobu. A je zcela nepodstatné, zda se v budoucnu koalice ANO a ČSSD rozpadne ještě před volbami. Těch několik společných let dostatečně naplnilo příležitost k vzájemnému prožití karmických úkolů.
Pokud vás zaujala karmická astrologie, rád vypracuji váš karmický horoskop. Také se můžete přihlásit do mé školy karmické astrologie.

Připravil Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: astrologie, celebrity, horoskop, karmická astrologie, karmický horoskop, politika

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily