Tarotový - kartářský horoskop na červen 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský -tarotový horoskop na červen 2015 popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka.

Obecné trendy v červnu 2015

V červnu dostáváme šanci na to, abychom si rozmysleli, kudy budeme kráčet dál. Není to o nejistotě ani váhání, naopak, optimální je se krátce zastavit, vyhodnotit a vykročit do další akce. Nejprve se opírejme o rozum a pak zapojme i pocity, přičemž nejdůležitější ze všeho je intuice a naslouchání našemu vnitřnímu rádci.

Vztahy v červnu 2015

Jestliže mají naše vztahy fungovat, je nutné přímé, férové a současně odvážné jednání. Upřímnost k partnerovi je elementárním předpokladem k tomu, abychom měli spokojený a dlouhodobý vztah, proto nemá smysl lhát, vykrucovat se nebo něco namlouvat. Současně platí, že kompromisy ano, ale jen do určité míry, pro zásadní věci se nebojme smělosti.

Práce v červnu 2015

Během června se záležitosti související se zaměstnáním či podnikáním budou dávat do pohybu a je jenom na nás samotných, zda dokážeme naskočit nebo zůstaneme mimo. Tak jako tak žádné zdržování nebo stavění bariér v tomto směru nemá žádný smysl!

Zdraví v červnu 2015

Zapracujme na psychické rovnováze a tomu, abychom uměli dobře odolávat stresu. V opačném případě se připravme na potíže se žaludkem a žlučníkem. 

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily