Horoskop pro každé znamení na únor 2021

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Na jednu stranu můžete mít chuť něco vybudovat nebo získat majetek a peníze. Ovšem současně vám „nedá spát" potřeba svobody a nezávislosti. Zkuste si uvědomit, že to nemusí být v rozporu. Nejzásadnější je správné nastavení mysli.
Rada: Pokračujte v pravidelných meditacích.

Býk
Vaše přirozená neochota měnit zaběhnuté pořádky vám může zbytečně komplikovat život. Je nejvyšší čas si uvědomit, že vesmír je energie v pohybu. A proto ani vy byste neměli stát na místě. Zkuste se otevřít něčemu novému.
Rada: Strach ze změny se pokuste trvale rozpustit.

= Naučte se vykládat tarotové karty -můj kurz online je vhodný pro začátečníky i mírně pokročilé =

Blíženci
Budete mít silný potenciál k různorodým nápadům a inovacím. Vynasnažte se toho využít na maximum. Cílem by měla být realizace vašich plánů, ale právě zde je na místě vyvážený přístup. Extrémy vám nepomůžou.
Rada: Praktikujte átmavičáru.

Rak
Ještě v prvních dvou únorových dekádách můžete pokračovat v řešení materiálních záležitostí. Když nebudete jednat pod přílišným tlakem, dokážete to. V poslední dekádě za více zaměřte na rozvoj duchovního života.
Rada: Radost v srdci vám rozvibruje umění.

Lev
Únor naváže prostřednictvím vesmírných energií tam, kde skončil leden. Z toho jednoznačně vyplývá, že klíčovým úkolem pro znamení Lva je udržet se v co největší harmonii. Jakékoliv vykolejení může znamenat problém.
Rada: Modlitba vám pomůže.

Panna
První dvě dekády nebudou špatné. Jen je potřeba si připustit, že do života patří jak čas na povinnosti, tak období určené pro zábavu. V poslední dekádě počítejte s tím, že věci nepůjdou tak „nalinkovaně", jak si představujete.
Rada: Zapracujte na velkorysosti ve všech směrech.

Váhy
Důležité je, abyste dokázali brát život s lehkostí. Nebo, chcete-li, prostě bez jakýchkoliv závislostí a zbytečných tužeb. Jestliže se k tomuto postoji aspoň trochu přiblížíte, dokážete se vyhnout nepříjemnostem a naopak se otevřete většímu úspěchu.
Rada: Odevzdejte výsledky svého snažení Bohu.

Štír
Hlavně první dvě dekády budou komplikované. Mnoho protichůdných situací vás může zatlačit do defenzívy. Nebo se z nich dokážete poučit a využít tak příležitost k dalšímu vývoji. V poslední dekádě se situace začne zlepšovat.
Rada: Buďte otevřeni novým výzvám.

Střelec
Po většinu února je před vámi vcelku pozitivní období. Jen se zkuste cíleně vyhýbat nečekaným excesům, za které byste mohli v budoucnosti zbytečně pykat. Na konci měsíce pozor na výběr chybných filosofií.
Rada: Nenechte se zamotat do pavučin Máji.

Kozoroh
Je před vámi zajímavé období a je jenom na vás, jakým směrem se vyberete. Buďte otevřeni všemu, co je nové, protože byste měli být schopni to implementovat do vyzkoušených postupů. Poslední dekáda podpoří vaši empatii.
Rada: Pomáhejte druhým.

Vodnář
Vyvarujte se ulpívání na majetku a penězích. Současně byste si ale měli být vědomi, že život na Zemi určité materiální souvislosti vyžaduje. Také pozor na to, abyste dokázali vybalancovat témata svoboda vs. připoutání.
Rada: Bez práce nejsou koláče.

Ryby
V únoru pokračuje přízeň vesmíru, kterou znamení Ryb dostává. Zkuste toho plodně využít a nenechte se jen „houpat" na vlně podpory. V poslední dekádě můžete mít víc energie. Investujte ji do meditací a prospěšných činů.
Rada: Naslouchejte vlastní intuici.

Připravil Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
Pro Meduňku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily