Horoskop pro každé znamení na srpen 2020

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran

Klíčovým slovem pro měsíc srpen je pro vás „disciplína“. Jakmile ji ztratíte, může se stát, že něco přeženete. Ať již vášně nebo naopak podcenění důležitosti přípravy či důslednosti. Uprostřed měsíce zatoužíte po obdivu a velkém úspěchu.
Rada: Pomáhejte bližním.

Býk

První dvě dekády si pohlídejte ego, které by mohlo nepříjemně vystrkovat růžky. Zrovna tak se vyvarujte neshodám s nadřízenými nebo lidmi, kteří jsou příliš velkými extroverty. Ke konci měsíce vám může pomáhat nápadité zaměření se na detail.
Rada: Cvičte jógu.

Blíženci

Vyčkejte na druhou a třetí dekádu, kdy se budete moci ukázat. Prostředek srpna je spíše o společenských událostech nebo kariéře. Závěr nahrává pracovitosti, kterou si dokážete zpestřit netradičními postupy.
Rada: Nepodlehněte iluzím.

= Škola přírodní medicíny -studium možné zahájit kdykoliv a odkudkoliv.=

Rak

V srpnu můžete být pod tlakem, ale to neznamená, že to nemůžete zvládnout. Jako kompenzaci si zvolte aktivity, které vám dokážou přinášet každodenní radosti. Konejte spíše s rozvahou, než příliš energicky.
Rada: Naučte se átmavičáru.

Lev

Nejvíce se vám bude dařit v druhé srpnové dekádě. Začátek měsíce buďte obezřetní a vyhýbejte se všemu, co zavání ukvapeností. V poslední dekádě možná trochu ubude pocitu síly vaší osobnosti, ale zase se zvýší smysl pro maličkosti.
Rada: Pamatujte, že i Universum má svoje principy.

Panna

Začátek srpna bude ještě dostávat pod tlak vaše rodinné záležitosti, ale situace se velmi rychle zlepší. Hlavně v druhé dekádě budete mít velké množství jak mentální, tak i fyzické energie. Zkuste to přetavit v reálné výsledky.
Rada: Naučte se pracovat se životní energií.

Váhy

Od druhé srpnové dekády se více zaměřte na rodinná témata. Také nezapomínejte, že soucit by měl být hlavně upřímný a jakékoliv city byste měli opravdu prožít. Po celý měsíc budete vyzýváni k větší aktivitě a průbojnosti.
Rada: Modlitba vás podpoří.

Štír

Vaše vnitřní síla může být výborným motorem k sebeprosazení se, ale nesmí toho být příliš. Jinak se kdykoliv během srpna dostanete velice snadno do konfliktních situací, ve kterých se nemusíte vždy úplně kontrolovat.
Rada: Důvěřujte Universu.

Střelec

Měli byste se rozhodnout, na co se zaměříte. Jakmile to budete vědět, konejte soustředěně, aktivně i trpělivě. Jakýkoliv exces se vám může hodně nevyplatit. Pomoci vám můžou intuice a představivost, dokážou-li proniknout přes ostatní vlastnosti.
Rada: Vyzkoušejte bhakti jógu.

Kozoroh

Držte se toho, co je vám vlastní. Tedy důsledná a trpělivá činnost, která postupně vede v cíli. Současně nezapomeňte rozvíjet dostatečnou míru empatie, bez které si svojí tvrdostí nebo malou mírou vnímavosti můžete udělat nepřátele, či přátele od sebe odstrčit.
Rada: Cvičte taichi.

Vodnář

Hlavně na začátku měsíce byste si neměli myslet, že jste natolik jedineční, že z vás bude každý takzvaně „paf“. Zkuste více rozvíjet vlastní pokoru a uvidíte, že se vám začne dařit o dost lépe. A může to být třeba hned v druhé dekádě.
Rada: Radosti i povinnosti můžou být jedno a to samé.

Ryby

Většina srpna bude probíhat poměrně v pozitivním duchu. Situace se poněkud změní v poslední srpnové dekádě, kdy se budete muset vypořádat s každodenními povinnostmi a celkově pozemskými záležitostmi.
Rada: Zkuste vysmýčit jak domácnost, tak vaše nitro.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
P
ro Medunku.

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily