Horoskop pro každé znamení na leden 2018

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Úvodem ledna vám nebudou chybět nápady, ovšem s jejich realizací to bude někdy horší. Na praktická témata můžete narážet po celý měsíc. Je jenom na vás, jak se k tomu postavíte. Poslední dekáda vám dodá nezávislou energii. Ovšem nesmíte se rozčilovat.
Rada: Duchovní praxe musí být implementována do běžného života.

Býk
Čím víc se budete spoléhat na náhodu a štěstí, tím více komplikací se dostaví. Zkrátka a dobře, držte se poctivé práce, bez které to v lednu moc nepůjde. Také se vyhýbejte pomstychtivosti a černobílému vidění světa.
Rada: Dejte si pozor na potlačování špatných vlastností. Raději je zpracujte.

Blíženci
Leden může být trochu náročnější na myšlení a komunikaci. Jeho úvodem se vyvarujte přelétavosti, protože by se vám to nemuselo vyplatit. Od druhé dekády buďte pozorní, abyste se nedostali pod tlak. Ovšem ani vy ho nevytvářejte na vaše okolí.
Rada: Pravidla nejsou vždy omezením, neboť můžou být i prospěšná.

Rak
Budete se muset vypořádat s tvrdším přístupem vašeho okolí. Nenechte se tím vykolejit a hlavně nepodléhejte smutku. Pozitivní přístup je přesně to, co potřebujete. Pomoci vám také může větší důraz na rozum, než ublížené pocity.
Rada: Pracujte na stabilitě všech úrovní vaší bytosti.

= Naučte se astrologii za pomoci mé nové knihy Astrologie krok za krokem. Je vhodná pro samouky i studenty kurzů astrologie. =

Lev
Důležité je, abyste se neužírali kvůli různým tajemstvím, jimž nedokážete přijít na kloub. Když se nad to povznesete, můžou být první dvě dekády v konstruktivním duchu. Ke konci měsíce zbytečně nebojujte se situacemi, které nemáte pod kontrolou.
Rada: Zmenšete vaše ego.

Panna
V lednu je potřeba, abyste se opřeli o vytrvalost a trpělivost. Je potřeba počítat s tím, že hlavně v poslední dekádě se můžete dostat pod tlak a do různých sporných situací. Neztrácejte hlavu a zachovejte klid.
Rada: Modlitba vám pomůže.

Váhy
Záležitosti půjdou spíše ztuha. Navíc budete muset vyjádřit svůj postoj, na diplomacii a kompromisy příliš nespoléhejte. Na druhou stranu platí, že to pro vás může být dobrá škola. Ke konci dekády se můžete částečně zbavit nudných a opakujících se situací.
Rada: Praktikujte pránajámu.

Štír
První dvě lednové dekády budete mít hodně energie, sil i odhodlání. Když „přiložíte ruce k dílu", usměje se na vás i štěstí. Snažte se toho využít, neboť ke konci měsíce již můžou přijít nečekané události, které vás nemusí potěšit.
Rada: Rozvíjejte toleranci.

Střelec
Měsíc leden se ponese v poměrně příznivém duchu. Universum vám přeje, proto se věnujte jak pozemských věcem, tak duchovní a esoterické praxi. Spoléhejte spíše na tradiční postupy, ale pokud odhalíte nějaké tajemství, můžete ho využít.
Rada: Pracujte s psychikou.

Kozoroh
Nejlepší bude začátek měsíce, proto tomu přizpůsobte vaše aktivity. Od druhé dekády musíte počítat s tím, že do jinak úspěšného života může čas od času „přiletět nečekaná událost", která vše rozboří a změní.
Rada: Meditujte každý den.

Vodnář
Start do prvního měsíce roku 2018 bude solidní. Nabídne nápady a originalitu. Ovšem situace se poměrně rychle změní. Pokud nebudete důslední, můžete po zbytek měsíce řešit hlavně různé problémy.
Rada: Nebojujte s vesmírem, ale přijměte ho jako rádce a pomocníka.

Ryby
S výjimkou první dekády, kdy vás můžou zlobit komunikace a rozum, proběhne leden docela dobře. Jen je potřeba, vedle ideálů a představ, přijmout do života více pragmatismu. Také se otevřete cílevědomosti a dejte vašim činům větší řád.
Rada: Cvičte taichi.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal
Pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: astrologie, horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily