Horoskop pro každé znamení na květen 2020

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran

Květen si rozdělte na dvě poloviny. V té první se zaměřte na inovace, ale také byste neměli přehlížet svět energií a dokonce i pole zvané astrologie. V druhé polovině měsíce obraťte pozornost do vašeho nitra a snažte se rozvíjet vaši duši.
Rada: Podejte pomocnou ruku vašim bližním.

Býk

Tento měsíc vám nabídne opravdu mnoho možností, včetně dostatečně silného nadšení a síly k činům. Přesto počítejte s tím, že v první polovině května se budete muset vypořádat se zkouškami, které budou prověřovat, zda nejste příliš zkostnatělí.
Rada: Cvičte čchi-kung.

Blíženci

Hlavně od druhé půlky května začnete mít pocit, že vám narůstají křídla. Blíženecké energie ve vás budou naplno vibrovat, takže toho zkuste využít. Jen nezapomínejte, že praktický svět a povinnosti můžou mít odlišné představy od toho, co byste jako Blíženci nejradši chtěli.
Rada: Vyvarujte se iluzí.

= Kurz karmické astrologie online od astrologa Pavla Hanzala =

Rak

Všechno nepůjde úplně hladce, ale máte dispozice k tomu, abyste všechny překážky úspěšně zvládli. To platí hlavně pro druhou polovinu května. Pokuste se co nejvíce skloubit odpovědnost a empatický přístup.
Rada: Vnímejte vašeho duchovního průvodce.

Lev

Zejména během prvních dvou květnových dekád si dejte pozor, aby vás nepřeválcovala touha po materiálních požitcích nebo penězích. Proto zapracujte na vašich životních hodnotách a poslední dekáda přinese výrazné zlepšení.
Rada: Vyzkoušejte karma jógu.

Panna

První dekádu si můžete většinou užívat plodů toho, co jste si v minulosti zasloužili. Ovšem od druhé květnové dekády se můžete čím dál více setkávat s nezodpovědností, což vás bude minimálně znejišťovat. Zkuste se z toho ponaučit.
 Rada: Vesmír je energie v pohybu.

Váhy

Nevěřte různým planým slibům a pozor si dejte i na falešné proroky. Ostatně ani vy sami byste si neměli nic nalhávat. Poctivost a důkladnost je přesně to, co vám pomůže se dobře orientovat. Potom se vám bude dařit.
Rada: Rozšiřte si obzory vzděláváním nebo četbou.

Štír

Najděte balanc mezi touhou po vlastnictví a svobodným životem. Jak vlastním, tak i druhých lidí. Zrovna tak je dobré harmonizovat uzavřenost a radost z mezilidských kontaktů v rámci různých oslav nebo setkání. Černobílé vidění světa také není žádná výhra.
Rada: Naučte se odpouštět.

Střelec

Nejlepším obdobím z měsíce května bude první dekáda. Proto pokud můžete, snažte se z toho vytěžit co nejvíce. Od další dekády se budete potýkat s nespolehlivostí a velkým množstvím různých informací, které ovšem nemusí mít reálný základ.
Rada: Posilte zemský živel ve svém životě, ale bez tvrdosti a urputnosti.

Kozoroh

Během května by se vám mohlo dařit, jestliže trochu upozadíte vaši zavilost a objevíte větší míru empatie. Ostatně pochopení ve prospěch všech živých bytostí ve vesmíru se dá považovat za jeden z úkolů tohoto měsíce.
Rada: Cvičte jógu.

Vodnář

Čím dříve pochopíte, že boj s hmotou a strukturou za každou cenu nemá smysl, tím lépe. O něco lehčeji  vám to půjde od druhé dekády. Na konci měsíce dokonce můžete prozřít a najít tu správnou míru rovnováhy.
Rada: Odevzdejte své činy Bohu.

Ryby

Hned v úvodu května co nejvíce posilte vaši duši a její napojení na Univerzum. Od druhé dekády se totiž budete muset popasovat se sílícím vlivem rozumu. To by nemuselo být vůbec nic špatného, pokud by se myšlení nedostávalo do sporu s vaší intuicí a vnitřním vnímáním.

Rada: Začněte praktikovat átmavičáru.

Astrolog Pavel Hanzal
Pro Meduňku.

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: astrologie, horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily