Horoskop pro každé znamení na červen 2021

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Stále platí, že se oblast domova může změnit v „bojovou zónu". Zbytečným konfliktům můžete od druhé dekády předejít tím, že se začnete více soustředit na kariéru nebo společenské aktivity. Jen pozor na sebestřednost.
Rada: Rozpouštějte ego.

Býk
Důležité je, abyste se vyvarovali jakýmkoliv řešením v duchu „ode zdi ke zdi". Více se vám bude dařit v rodinných záležitostech nebo v oblasti bydlení. Ke konci června může dojít k neshodě s nadřízeným.
Rada: Cvičte jógu.

= Kurzy přírodní medicíny od astrologa a léčitele Pavla Hanzala =

Blíženci
Červen pokračuje v solidních konstelacích, které Blížencům Univerzum nabízí. Abyste jeho přízeň nenarušili, buďte poctiví jak k druhým, tak sami k sobě. Vyhýbejte se nedochvilnosti a pozor na plané sliby. Více vytrvalosti najdete ke konci měsíce.
Rada: Vyzkoušejte si cvičení mindfulness.

Rak
Úvodem měsíce možná ještě budete muset odolat různým tlakům, ale celkově je situace vcelku příznivá. Zejména v poslední dekádě se můžete věnovat jak rodině, tak v případě zájmu i vnějšímu světu.
Rada: Každodenní meditace vám dodá vnitřní sílu.

Lev
Uprostřed měsíce se vyvarujte iluzím a nesedněte na lep nikomu, kdo vás bude příliš chválit. Může to být upřímné, ale také nelze vyloučit, že jeho plány nejsou zcela férové. Jinak ale, když dodržíte alespoň elementární principy vesmíru, bude červen přívětivý.
Rada: Vyčistěte si čakry.

Panna
Hlavně v prvních dvou dekádách si dejte pozor na ústní dohody. Nemusí být vždy dodrženy. Také je potřeba počítat s tím, že vesmír je energie v pohybu. Proto zapracujte na větší míře schopnosti reagovat na vývoj událostí.
Rada: Snažte se o vědomé pozorování myšlenek.

Váhy
Přátelé vás možná budou těšit více, než blízcí příbuzní. Přesto nezapomeňte, že rodina vás dokáže podpořit, což platí hlavně pro poslední červnovou dekádu. Jinak se bez problémů můžete věnovat tomu, co vás láká a těší.
Rada: Najděte si čas na studium duchovní literatury.

Štír
Na začátku a potom znovu na konci června si pohlídejte, aby se nezhoršily vztahy s příbuznými. Pokud provádíte doma nějaké opravy a rekonstrukce, můžou přijít komplikace s dodavateli stavebních prací. Stavte se k tomu s nadhledem.
Rada: Velkorysost vám prospěje.

Střelec
Soustřeďte se více na duchovní cestu, než na vlastní ego. Zrovna tak o jakémkoliv vzdělávání méně mluvte s přáteli, a více se mu věnujte. Ke konci června si pohlídejte, aby váš život měl i praktický rozměr.
Rada: Karma jóga je pro vás cesta.

Kozoroh
Zkuste si ujasnit, co od života chcete. Každopádně se pokuste vyvarovat jakýmkoliv extrémům, které by vás ve výsledku mohly zahnat do kouta. Hledejte harmonii jak v duchovním životě, tak v tom světském.
Rada: Modlitba bude vaší oporou.

Vodnář
Nenechte se zlákat na jakékoliv rychlé finanční výdaje nebo změny v oblasti majetkového vlastnictví. Dobře vám bude zejména s přáteli, pokud dostanete možnost vyměňovat si názory. Praktická spolupráce již tak hladce nepůjde.
Rada: Rozvíjejte intuici.

Ryby
Červen nepřináší proti květnu nijakou zásadní změnu. Stále platí, že byste měli rozvíjet hlavně duchovní cestu a současně co nejlépe zvládat mezilidské vztahy. V poslední dekádě vám bude dobře v pohodlí domova.
Rada: Pomoc bližním vás zahřeje u srdce.

Připravil Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
Pro Meduňku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily