Horoskop pro každé znamení na březen 2018

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran

Březen postupně přinese hodně energie, takže je jenom na vás, jak s ní naložíte. Pokud se chcete vyhnout problémům, snažte se vše důležité zvládnout do druhé dekády. V třetí počítejte s různými spory a překážkami.
Rada: Pracujte na trpělivosti.

Býk
Nejlepší budou první březnové dny, ve kterých se můžete opřít i o jemnost a empatii. Nic netrvá věčně, takže brzy vás vesmír prověří. Nejprve se budete muset vyrovnat s nátlakovým jednáním. Potom budete vyzváni k větší míře nezávislosti a ke změnám.
Rada: Pokračujte ve stávající vnitřní cestě.

Blíženci
Největším problémem bude nedostatečný smysl pro praktické záležitosti, v kombinaci s malou mírou vytrvalosti. Zkuste se tomuto „koktejlu" postavit a zapracujte na vlastních schopnostech. Jedině tak můžete dosáhnout toho, o čem sníte.
Rada: Praktikujte karma jógu.

= Kurz astrologie pro začátečníky -večerně v Praze nebo dálkově.

Nyní za zvýhodněnou cenu =

Rak
S výjimkou začátku měsíce budete mít pocit, že lidé okolo vás jsou velmi sobečtí a jednají bez jakýchkoliv skrupulí. Nenechte se tím zahnat do kouta. Zkuste být více odvážní, mějte silné sebevědomí a také buďte asertivní.
Rada: Pracujte s energiemi.

Lev
První a druhá dekáda může být poněkud nejasná a vaše představy by se mohly míjet se skutečností. Případné menší nadšení ovšem kvůli tomu zcela neopadne. Navíc se vám naplno vrátí v poslední dekádě. Aby bylo efektivní, nebuďte ukvapení.
Rada: Snažte se být více tolerantní.

Panna
Počáteční citlivost bude vystřídána snahou o sebeprosazení. Od druhé dekády se budete velmi neradi smiřovat s případnými prohrami. Ke konci měsíce se také začnete hodně bránit, když by se vám někdo pokusil „přistřihnout křídla".
Rada: Nenechte se rozhodit z klidu a harmonie.

Váhy
Využijte úvod měsíce pro všechno, kde je potřeba pohoda. I když to nepůjde úplně jednoduše, stále je na tyto činy vhodná doba, která ovšem brzy skončí. Platí, že s každým dalším březnovým dnem se budete dostávat do nepříjemností, jenž vás nebudou těšit.
Rada: Denně meditujte.

Štír
První dvě březnové dekády bude stát Universum na vaší straně. Pokuste se toho využít jak k duchovní cestě, tak k vylepšení osobního života zde na Zemi. V poslední dekádě se můžou objevit problémy. Řešte je s nadhledem.
Rada: Vyřešte staré záležitosti.

Střelec
Bude pro vás dobré, jestliže se dokážete držet nohama na zemi. Jedině tak dokážete v první dekádě ukočírovat různé vnitřní představy. Změnu nepřinese ani zbytek měsíce, kdy zase musíte ohlídat váš ohnivý a příliš přímočarý přístup.
Rada: Afirmace vám můžou pomoci.

Kozoroh
Nejpohodovější bude začátek března, kdy budou v symbióze praktičnost, cílevědomost a empatie. Od druhé dekády se začne zvyšovat vaše tvrdost a také určitá neochota a konfliktnost okolí. Pokud nenajdete správnou míru, můžete nepříjemně narážet.
Rada: Pomáhejte druhým bez očekávání odměny.

Vodnář
Měsíc březen pro vás nepřipravil nic dramatického. Víceméně se vám může po většinu těchto dní docela dařit, jen je potřeba se o výsledky alespoň trochu přičinit. Ke konci měsíce nechte věcem spíše přirozenější a volnější průběh.
Rada: Cvičte taichi.

Ryby
Březen nabídne nejprve možnost soucitu a fantazie. Je to vhodná doba pro duchovní cíle, pokud si je vyberete správně. Později získáte i fyzickou energii, což lze velmi dobře využít i k dalším aktivitám. Jen nebuďte zbrklí, spěchejte pomalu a s rozvahou.
Rada: Věnujte dostatek času modlitbám.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: astrologie, horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily