Ukázka z knihy Karmické souvislosti - autor Pavel Hanzal

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Jedná se o volný přepis souboru otázek a odpovědí, které byly v průběhu času položeny nejenom účastníky mých kurzů a během konzultací, ale také o dotazy, který vyplynuly během mého vlastního hledání a diskusí s přáteli, ať již v počátku mojí cesty nebo o něco později.

1) Co je to vlastně karma?

Karma je univerzálním principem, chcete-li zákonem, který funguje na principu příčiny a následku. Každý náš čin, ale i slovo, myšlenka a záměr – tedy příčina -vyvolává reakci, tedy následek. Proto platí, že naše přítomnost je ovlivněna tím, co jsme konali v minulosti. A naší budoucnost vytváříme právě teď.

2) A co je to reinkarnace?

Jedná se o princip převtělování duší, kdy tělo umírá, ale nesmrtelná duše (podle používaného systému a terminologie též duch) se v daný okamžik znovu narodí na určitém místě, které je vhodné k naplnění a odžití karmy, kterou si duše nastřádala v předchozích zrozeních. Reinkarnace je tak úzce svázaná se zákonem karmy.

3) Podle mě je jakákoliv víra, náboženství, karma apod. pěkná blbost. Proč bych se měl snažit o něco, o čem nikdo neví, že je pravda?

Samozřejmě, pokud vnitřně necítíte nebo nevidíte, jak svět a celý vesmír funguje, těžko Vás můžu přesvědčit. Na druhou stranu různé alternativní metody jednoznačně dokazují, že existuje nějaký vyšší princip a zákonitosti, které fungují. Bylo již mnoho výzkumů, které potvrzují, že například lidé mluví cizí řečí, aniž by se ji v tomto životě učili nebo poznávají místa, kde nikdy nebyli. Dalším důvodem je, že například karma a reinkarnace vysvětlují všechny tak zvané náhody. Ať již se jedná o finanční, zdravotní a další rozdíly mezi lidmi nebo různé události apod.. Ovšem zcela nejlepší odpovědí na Váš dotaz je, abyste si duchovní cestu vyzkoušel na vlastní kůži a teprve pak soudil.

Knihu Karmické souvislosti od autora Pavla Hanzala můžete zakoupit v každém dobrém knihkupectví za cenu 198Kč. Případně si ji můžete objednat prostřednictvím autorova webu ZDE .(Prodejcem je Astrologický institut s.r.o.)

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: kniha, karma

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily