Pár tipů na hezké a smysluplné vánoční dárky s hlubším rozměrem

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Milí čtenáři, jelikož se Vánoce nezadržitelně blíží, připravil jsem si pro Vás několik tipů na vánoční dárky, které by mohly oslovit nejenom vás jako dárce, ale také obdarovaného.

1) Kniha Karmické souvislosti

Vesmírný zákon karmy patří mezi hlavní hybatele našeho světa i životů. O karmě je vytvořeno mnoho bludů a právě proto je zde kniha Karmické souvislosti, jejímž autorem je Pavel Hanzal. Pochopení smyslu našich životů a toho, proč tady vlastně jsme, je určitě hezkým dárek pod vánoční stromeček. Koupit ji můžete zde nebo u všech dobrých knihkupců.

2) Dárkový poukaz na astrologickou konzultaci, výklad karet, zasvěcení do Reiki nebo Shambally

Pokud nechcete vybírat pouze z hmotných dárků, dovoluji si vám nabídnout možnost na zakoupení dárkového poukazu na jakékoliv služby, které poskytuji. Stačí, když si objednáte tento dárkový poukaz.

3) Kniha Kyvadlo a zdraví -učebnice pro každého

Další vhodnou knihou je titul Kyvadlo a zdraví -učebnice pro každého (autor Pavel Hanzal), která se těší velkému zájmu čtenářů. Skladové zásoby se tenčí a pokud vás zajímají systematické principy práce s kyvadlem v oblasti prevence a léčby, je kniha ideálním dárkem. Koupit ji můžete zde nebo u všech dobrých knihkupců.

4) Darujte znalosti ezoteriky nebo přírodní léčby

Posledním tipem na vhodný vánoční dárek jsou moje kurzy, které se zaměřují na praktickou výuku astrologie, tarotových karet a přírodní léčby včetně duchovních souvislostí. Kurz si můžete objednat na CD nebo v levnější variantě formou online studia, přičemž pokud napíšete do objednávky, že se jedná o vánoční dárek, zašlu vám dárkový poukaz a obdarovaný může online studium zahájit ihned po vánocích na základě poslaného emailu s informací, že si přeje začít studovat. Kurzy si můžete vybrat zde.

Přeji vám šťastnou ruku při výběru vánočního dárku :)

 

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: kniha, kurz

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily