Léčení psů za pomoci Reiki

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Protože již několik let úspěšně zasvěcuji do Reiki svoje žáky a používám Reiki v léčitelské praxi, rozhodl jsem se sepsat několik informací, jak na Reiki reagují naši psí kamarádi. Psy mám velmi rád a proto jim Reiki nabízím velmi často.

Slovo nabízím je poměrně přesné, neboť zvířatům Reiki v podstatě nevnutíte. Pokud může pes chodit, tak buď Reiki přijme nebo odejde a tím nabídku odmítne. Zrovna tak v případě, že Reiki přijme, tak odejde přesně v okamžiku, kdy přijal adekvátní léčebnou dávku Reiki.

Mezi nejoblíbenějšími konzumenty energie Reiki patří psi, kteří mají jakékoliv problémy s pohybovým systémem. Jedná se tedy o různé formy prochladnutí během zimy, kdy pes najednou nemůže chodit, protože prochladnul. Dalšími vděčnými příjemci jsou pejsci, kteří trpí dysplazií kyčelních kloubů. Jedná se o velká plemena. Reiki jim je evidentně příjemná a prospěšná. Naopak například jezevčíci mají potíže, kvůli stavbě těla, s páteří. Také zde jim Reiki pomáhá.

Naopak velmi mě, a to opakovaně, překvapilo onemocnění zvané ušní othematom. Jedná se o nateklé ucho například u psa v důsledku úrazu ušního boltce. Zejména pokud je ucho hodně nateklé, tak se ukázalo, že psi Reiki odmítají. Zatím neumím vysvětlit důvod, ale opakovaně se mi to potvrdilo. Samozřejmě to neznamená, že to bude platit na sto procent. Vždy je vhodné Reiki nabídnout a uvidíte.

Reiki je prospěšná i po různých psích šarvátkách, kdy váš miláček obdrží nějaký ten šrám, včetně případné sešité tržné rány. Také zde psi rádi absorbují Reiki.

Pokud zvíře Reiki akceptuje, tak tato energie urychluje hojení nebo aspoň přináší úlevu od bolesti. V závislosti na závažnosti stavu zvířete buď dočasnou, nebo trvalou. Tak jako tak se ukazuje, že Reiki dokáže pomoci nejenom lidem, ale i psům. Proto každému milovníkovi psů doporučuji zasvěcení do Reiki. Můžete ho absolvovat i u mne, stačí si objednat toto Reiki zasvěcení.

Samozřejmě platí, že Reiki můžeme nabídnout i ostatním zvířatům jakéhokoliv druhu. Zrovna tak rostlinám, ale i řekám nebo celé Zemi či vesmíru:).

Pavel Hanzal, astrolog a léčitel.

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: Reiki, zvířata

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily