Tarotový - kartářský horoskop na září 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský -tarotový horoskop na září 2015 popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka.

Obecné trendy v září 2015

Během září je vhodné se zamyslet nad tím, do jaké míry některé situace hrotíme a kde bychom naopak měli přidat. Obecně ovšem platí, že vyváženost v našich činech i v naší mysli by měla hrát prim. Nepochybně pozitivní zprávou je, že pokud jsme si to zasloužili, může se naše životní situace během září zlepšovat. Důležité je ovšem vytrvat.

Vztahy v září 2015

Pro naše partnerské soužití je velmi důležitý způsob myšlení obou partnerů a to, aby si alespoň částečně vzájemně porozuměli. Z toho logicky vyvstává informace, že pokud spolu nebudou partneři klidně a vstřícně komunikovat, dostane vztah nemalé trhliny.

Práce v září 2015

Pokud máte nějaké problémy s nadřízenými nebo spolupracovníky, dostanete příležitost to změnit. Aby si to člověk zasloužil, nesmí příliš vířit vodu a měl by se snažit o poctivý přístup a plnění pracovních povinností. A pamatujte, že bez práce nejsou koláče.

Zdraví v září 2015

Pro perfektní zdraví je důležité mít co nejlepší rovnováhu všech živlů. To znamená jak ve fyzickém těle, tak v mysli. Oboje lze dobře ovlivnit -stravou i duchovní prací na sobě samém.

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily