Tarotový - kartářský horoskop na únor 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský -tarotový horoskop popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka.

Obecné trendy v únoru 2015

Je potřeba dobře zvážit, kudy se vydáme dál. Pravá nebo levá, vpřed nebo vzad, to vše může hrát klíčovou roli pro výsledky našich činů. Ačkoliv se nám může zdát, že klíčovým faktorem při rozhodování by se měl stát rozum, byla by velká chyba ignorovat i city a intuici.

Vztahy únoru 2015

V partnerském vztahu se nemusí objevit závažné problémy, ovšem to platí jenom za předpokladu, že nebudeme k partnerovi přistupovat jako k někomu, koho vlastníme a na kterého máme nárok. Dejme si vzájemně více svobody a lásku prožívejme bez podmínek.

Práce únoru 2015

Na pracovní sféru se naučme dívat s větším nadhledem, díky čemuž nás pak nemůže nic zaskočit. Důležité také je, abychom dokázali odpouštět nedostatky spolupracovníků, zejména když sami  nejsme dokonalí. Také bychom neměli zapomínat, že v každém pracovním boru lze najít hlubší smysl, je to pouze o přístupu.

Zdraví v únoru 2015

Měli bychom se naučit radovat z každodenních maličkostí a každého okamžiku. Závislost na uspokojování neustále nových a nových tužeb se zákonitě přetváří v psychické i fyzické problémy. Také platí, že bychom měli dát srdci co srdce jest, duši co duše jest a tělu co těla jest.

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily