Tarotový - kartářský horoskop na srpen 2016

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský -tarotový horoskop na srpen 2016 popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka.

Obecné trendy v srpnu 2016

V srpnu dostaneme příležitost k úspěchu. Je jenom na nás samotných, zda ji využijeme nebo ji zazdíme. Klíčovým faktorem bude forma přístupu. Chce to mít otevřené srdce a konat s vědomím, že výsledky naší činnosti odevzdáváme Univerzu.

Vztahy v srpnu 2016

Příliš sobecké jednání může přinést nesoulad. Nejde jenom o upřednostňování sebe sama. Rizikem jsou i činy zaměření na partnera, pokud je jejich zdrojem naše potřeba kontroly nebo naopak přílišné závislosti, ať již z jakéhokoliv důvodu.

Pochopte hlubší podstatu nemocí na mém kurzu přírodní medicíny z pohledu esotericko-duchovních souvislostí.

Práce v srpnu 2016

Na pracovišti se snažme chovat férově a současně s grácií. Pomůže to. Ovšem jedině tehdy, když si budeme plnit naše povinnosti. Pokud ano, lze se pustit v podstatě do čehokoliv a mělo by to přinést úspěch. Důležité je nic nepodcenit a vyhnout se výkyvům nálad.

Zdraví v srpnu 2016

Emoce stále hýbou světem, ale nesmí to překročit únosnou mez. V opačném případě to může v srpnu ohrozit srdeční činnost. Dopřejme organismu dostatek antioxidantů, zejména když je léto ke zvýšené konzumaci ovoce a zeleniny jako zrozené.
Připravil astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily