Tarotový - kartářský horoskop na leden 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský -tarotový horoskop popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka.

Obecné trendy v lednu 2015

Dostáváme příležitost vyřešit různé situace tím, že začneme pracovat na sobě samých. Hlavní práce spočívá ve vyladění našich citů a citových prožitků. Pokusme se otevřít, dát najevo naše city, a naučme se city i přijímat. Vřelost dokáže pohladit na těle i na duši, láska je nezbytná pro harmonický život, navíc dokáže léčit tělo i ducha. Pamatujme na to!

Vztahy v lednu 2015

V partnerském životě se vždy pokusme najít správné řešení, klidně i za cenu změny toho, co se překonalo. Přílišná zakonzervovanost prostě škodí, vždyť samotný vesmír je energie, která je neustále v pohybu. Kombinace rozumu a empatie je optimální možnost, jak vykročit správnou cestou.

Práce v lednu 2015

Jestliže chceme uspět, měli bychom mít v souladu pečlivý, vytrvalý přístup, a současně ochotu využívat moderní technologie a nebát se inovací. V zaměstnání se vyplatí praktičtější přístup, ale to neznamená, že budeme všechno přepočítávat na peníze. Chce to více opravdovosti!

Zdraví v lednu 2015

Přepracujme náš jídelníček tak, aby v něm bylo méně nezdravých jídel, a více ovoce a zeleniny. Během ledna je důležité si najít čas na relaxaci, například návštěva termálních lázní bude balzámem nejenom na duši, ale také na svaly a klouby.

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: předpověď, horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily