Tarotový - kartářský horoskop na květen 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský -tarotový horoskop na květen 2015 popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka.

Obecné trendy v květnu 2015
V měsíci květnu bychom se měli pokusit uvědomit všechny souvislosti a důležitou podstatu a smysl našeho života a na tomto základě pak stavět! nesnažme se věci příliš "hrotit", naopak mírnost, soulad a harmonie jsou kýženými vlastnostmi, které nám pomůžou. Pokud existují nějaké problémy, při úspěšné snaze a obrácení se k Univerzu nám může být prostřednictvím symbolů ukázáno řešení.

Vztahy v květnu 2015
Snažme se vztah pořádně užívat, což znamená, že bychom měli k partnerskému soužití přistupovat se srdcem na dlani. Bezstarostnost se sice nemusí vyplácet, ale důvěra a vzájemná symbióza jsou klíčem ke společným šťastným rokům života s člověkem, kterého milujeme. Důležité je se vzájemně neomezovat a nechtít toho druhého vlastnit.

Práce v květnu 2015
Naučme se zpracovávat naše snahy a touhy tím správným směrem, protože v květnu se může ukázat tendence k lákavému připoutání se k některým pracovním procesům, které se ale postupem času ukážou být koulí na noze, která by nás táhla dolů.

Zdraví v květnu 2015
Citová a emocionální stabilita je nejlepší prevencí proti problémům jak s nervovým systémem, tak zažíváním, proto je potřeba na to neustále myslet a podle toho k životu přistupovat.

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily