Tarotový - kartářský horoskop na duben 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský -tarotový horoskop na duben 2015 popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka.

Obecné trendy v dubnu 2015

Během dubna je možné postupně dosáhnout toho, po čem toužíme. Vedle dostatečné aktivity, kterou musíme vyvinout, je potřeba přidat na vytrvalosti a důležité je nezapomenout, že hlavou zeď neprorazíme. Cílem tohoto měsíce je také se naučit býti šťastnými přítomným okamžikem a neupínat se na nějaké budoucí a většinou nejisté cíle. Žijme tady a teď!

Vztahy v dubnu 2015

V partnerském soužití je postupně možné nastolit stabilitu, což je podmíněno harmonií a všech úrovních. Zejména by nebylo dobré podcenit určité zázemí, které je pro vztah žádoucí, ale důležité je také společné prožívání radostí a slastí, které může vztah přinášet. 

Práce v dubnu 2015

Na pracovišti je vhodné se vyhýbat velkým extrémům a uvědomit si, že věci nebudou tak černobílé, jak se může na první pohled vzdát. Další oblastí, na kterou je potřeba myslet, je skutečnost, že jakýkoliv podvod nebo klička se nám dříve či později vrátí, pracujme proto s pokorou, poctivostí a láskou.

Zdraví v dubnu 2015

Zaměřme se na naši mysl, která nám může házet klacky pod nohy, protože neustále žhavení myšlení nám vnitřního klidu příliš nedopřeje, což je nejenom překážka na duchovní cestě, ale nedostatek vnitřní pohody se může odrazit i na fyzickém těle! 

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily