Tarotový - kartářský horoskop na červen 2016

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský -tarotový horoskop na červen 2016 popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka.

Obecné trendy v červnu 2016

Je velmi důležité, abychom byli připraveni reagovat. Důležitá akce již brzy přijde nebo dokonce dorazila, jen jsme to doposud neobjevili. Kdo zaváhá, bude litovat. Jednoznačně v červnu platí přísloví "každý svého štěstí strůjcem".

Vztahy v červnu 2016

Zrovna tak jako u obecných energií i pro partnerské záležitosti platí princip aktivity. Ovšem jenom s ním si rozhodně nevystačíme. Důležité je, abychom aktivitu obohatili o citlivý přístup plný empatie a lásky. 

Všem zájemcům nabízím výuku tarotových karet prostřednictvím tohoto kurzu výkladu tarotu.

Práce v červnu 2016

V zaměstnání je potřeba se vyhýbat stagnaci, rutině a všemu, kde hrozí "ukolébání" vlastních schopností. To, že se tak děje člověk pozná jednoduše. Buď se mu nedaří nebo se dané téma nikam nevyvíjí. Občas se vyplatí obrátit svůj pohled vzhůru nohama. Možná se ukáže nečekané!

Zdraví v červnu 2016

Ve všech sférách souvisejících s lidským zdravím je třeba usilovat o co největší harmonii. Týká se do ducha, mysli, citů i fyzického těla -tedy stravy a pohybových aktivit.

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily