Tarotový - kartářský horoskop na březen 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský -tarotový horoskop na březen 2015 popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka.

Obecné trendy v březnu 2015

Březen nebude jednoduchým měsícem, jelikož se musíme připravit na to, že dostaneme příležitost k obrodě našeho života, což může být jak radostný, tak bolestivý proces. Bude záležet na naší upřímnosti, pokoře, odhodlání a přístupu, jak k životu přistoupíme a podle toho bude vše probíhat a tak to budeme i vnímat a prožívat.

Vztahy v březnu 2015

V partnerských vztazích je důležité zachovat klidnou mysl i city a nenechat se převálcovat prudkostí nebo ukvapeností. Harmonie je elementárním předpokladem k tomu, aby vztah nedostal závažné trhliny. Kdo toto zvládne, může naopak vztah upevnit.

Práce v březnu 2015

V zaměstnání se nám nebude dařit v oblasti analytické práce která vyžaduje velkou míru trpělivosti a postupu krůček za krůčkem. Mnohem lépe nám půjdou činnosti, ve kterých se můžeme opřít o aktivní činorodost bez nějakých velkých omezení a nastavených mantinelů.

Zdraví v březnu 2015

Přílišná umanutost a zahledění do sebe sama je přímou cestou k mnoha zdravotním problémům, které se budou vyvíjet skokově a překvapivě. Abychom tomu předešli, dopřejme tělu dostatek odpočinku a nezapomínejme s každý den poprosit o zdraví Universum. Největší pozor si dejme na úrazy a bolesti hlavy.

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily