Magické dny 2.2.2012 a 22.2.2012

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Datum 2.2.2012

Luna je ve znamení Blíženců v excelentní vazbě se Sluncem a Merkurem ve znamení Vodnáře. Tento vzdušný trigon přináší naději, že tento den bude jedinečný svojí energií podporující komunikaci, myšlení a různé změny v našich životech. Ačkoliv Luna v horoskopu primárně vypovídá o citech a emocích, tak blíženecká Luna nepatří mezi velké „citlivky". V tomto postavení přináší spíše velký zájem o kontakty s přáteli a výměnu informací. A to vše platí zejména nyní, kdy planeta komunikace a intelektu Merkur je s Lunou v dobré vazbě. Lidé můžou být sdílnější a budou se také více zajímat o vše nové a neotřelé. Můžeme se těšit na to, že budeme oplývat originálními myšlenkami a nápady.

Přesto ani zde nechybí konstelace, které můžou zejména partnerské vztahy podrobit určitému testu. Opozice mezi Marsem a Venuší přináší do života důležitost nalezení souladu mezi mužem a ženou. Vzhledem k výše uvedeným souladným energiím je zřejmé, že se nejedná o nepřekonatelný problém a cesta k harmonii vede právě přes komunikaci a nadhled. Celkově lze konstatovat, že dnešní den je z hlediska energií příznivý a nikoho nenechá na pochybách, že život je o pohybu a neustálém víru energií.

Datum 22.2.2012

Čtyři planety ve znamení Ryb jsou dostatečně silným signálem k tomu, že hlavním tématem dnešního dne budou city, empatie, vnímavost, fantazie a ideály. V Rybách najdeme planetu myšlení Merkur, citlivou Lunu a také Neptun, který má v popisu práce sféru umění, duchovna, ideálů, ale i iluzí. Navíc životodárné Slunce na nás též posílá své paprsky ze znamení Ryb. Ačkoliv se příslib výše uvedených oblastí jeví jako velmi slibný, tak bychom se měli mít na pozoru. Je velmi důležité, abychom dokázali rozlišovat realitu od ideálů a představ. A v některých případech i od iluzí, které v takovém případě můžou hrozit. Díky tomu, že uvedené planety v Rybách jsou v opozici s energickým Marsem ve znamení Panny, tak musíme počítat se střety našich vizí s praktickým každodenním životem. Naše fantazie a sny o životě se, krátce řečeno, nemusí opírat o reálné základy. Proto dnes platí, že bychom se měli držet nohama na zemi!

Protože nejčastějším dotazy k takto zajímavým termínům se poutají ke svatebnímu dnu, tak bych rád doplnil, že klíčovou roli vedle postavení planet hraje také přesný čas svatebního obřadu. Teprve podle něho je možné definovat konkrétní oblasti, které budou novomanželé řešit nebo naopak kde se jim bude dařit.

Dny 2.2.2012 a 22.2.2012 z pohledu numerologie

Symbolem těchto dnů je číslo 2. Dvojka je číslo, jež symbolizuje intuici, citlivost a vnímavost. Tyto silné vlastnosti tedy budou dny výrazně ovlivňovat. Více dvojek tak, jak vidíme v předmětných datech, přináší riziko přecitlivělosti a náladovosti. Vzhledem k astrologickému rozestavení planet v konkrétních dnech je však patrné, že mnohem větším rizikem pro přecitlivělost a problémy z ní plynoucí je den 22.2.2012, než 2.2.2012. V případě 2. února totiž lze předpokládat, že numerologický vliv dvojek doplní vzdušný živel a bude zde větší naděje na vyrovnanost těchto energií. U 22.února se vliv dvojek spojí se silně obsazeným vodním znamením Ryb. Naše citlivá stránka bude snadno zranitelná a díky opozici planet v Rybách s Marsem v Panně může být i více reaktivní z pohledu vnitřních pocitů. Proto je v tento den velmi důležité zaměřit se na vnitřní pohodu a rozum a nespoléhat pouze na niterné pocity.

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: předpověď, astrologie, numerologie

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily