Kartářský horoskop na srpen 2014

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský horoskop popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka. Pokud si přejete získat informace a výklad konkrétně pro vás, můžete si objednat tarotovou prognózu.

Obecné trendy v srpnu 2014

Celkově platí, že se musíme naučit lehkosti v životě a současně odpovědnosti. Měsíc srpen nám přinese zkoušky, které nebudou jednoduché. Ale právě lehkost mysli, těla i ducha jsou klíčem k jejich zvládnutí. Samozřejmostí by měl být i pozitivní přístup k životu. To neznamená, že musíme mít křečovitý úsměv na tváři za každou cenu. Nesmíme ovšem podléhat negacím a pokud nás bude něco trápit, je vhodné to konstruktivně vyřešit. Každý okamžik našeho života nám něco přináší a něco nás má naučit. Co si z toho odneseme, je pouze na nás.

Vztahy v srpnu 2014

Vztah může dojít naplnění. Ovšem pouze tehdy, pokud bude založen na skutečné lásce bez podmínek a omezování. Pokud si uvědomíme, že partnera nevlastníme a dokážeme ho zahrnout opravdovou láskou. Právě v tom okamžiku nalezneme vědomí Jednoty s partnerem.
Jakmile začneme do vztahu prosazovat vlastní ego, souznění nabouráme a budeme muset začít zase hezky od začátku.

Práce v srpnu 2014

Peníze a majetek pro nás budou nepochybně důležité. Ale to neznamená, že se staneme jejich otrokem. Pokud budeme bystří, můžeme si uvědomit, k čemu peníze mají sloužit. A tedy že my nemáme sloužit jim.
V zaměstnání budeme toužit po dobrém ohodnocení a postupu v kariéře. Jestliže toho máme dosáhnout, je vhodné se naučit několika vlastnostem. Mezi ně patří dobrá organizace práce, adekvátní vystupování, velkorysost, odvaha a aktivní přístup.

Zdraví v srpnu 2014

Je nejvyšší čas si uvědomit, že myšlenky jsou jedním z klíčových elementů, které mají přímý vliv n lidské zdraví. Snažme se proto neposilovat negace a zdravotní problémy. Právě naopak! Pokud chceme mít silné zdraví nebo se uzdravit, je vhodné využít sílu myšlenky tímto směrem.

Připravil astrolog a léčitel Pavel Hanzal
www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: předpověď, tarot

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily