Kartářský - tarotový horoskop na říjen 2014

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský horoskop popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka. Pokud si přejete získat informace a výklad konkrétně pro vás, můžete si objednat tuto tarotovou prognózu.

Obecné trendy v říjnu 2014

Solidní výzva i nabídka k dosažení našich cílů. Použijme kombinaci rozumu, empatie a citů. Důležité je, abychom neztráceli glanc a drželi se aspoň nějakých hranic, které jsou vytyčené od nepaměti platnými zákony Univerza.

Vztahy v říjnu 2014

Mnoho vztahů může v říjnu potkat nějaká změna. Nemusí se jednat o rozchody nebo rozvody, i když ani to nelze vyloučit. Říjen přináší nabídku překopat na partnerském soužití to, co se nám nelíbí. Nesmí se ovšem jednat o nátlak, manipulaci nebo boj ze strany jednoho partnera. Pokud to má zafungovat, musíte se na změně shodnout a přičinit se o ni!

Práce v říjnu 2014

Brečet nad rozlitým vínem a nad promarněnou příležitostí nemá žádný smysl. Pokud na nás podobné pocity dosednou, rychle je odežeňme. Pamatujme, že máme sílu k tomu, abychom byli úspěšní. Stačí jen chtít a odhodlat se!

Zdraví v říjnu 2014

Pevná vůle, odvaha a dobré soustředění jsou klíčem k dobrému zdraví. Jakmile propadneme pochybám, blbé náladě nebo negativnímu způsobu myšlení, otevíráme vrátka chorobám. Důležité také je, abychom nemysleli pouze na majetkový prospěch, ale rozvíjeli naše nitro.

Pavel Hanzal, astrolog a léčitel

 

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: tarot, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily