Kartářský - tarotový horoskop na listopad 2014

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský -tarotový horoskop popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka. 

Obecné trendy v listopadu 2014

Úspěch můžou slavit všichni, kdo poctivě pracovali na svých snech. Důležité je, aby se lidé neizolovali a dokázali spolupracovat a komunikovat. Velmi se vyplatí aktivní, energický a současně pozitivní přístup s úsměvem na tváři.

Vztahy v listopadu 2014

Je potřeba si dát velký pozor na citovou stránku každého vztahu, protože právě to je sféra, ve které se může projevit nesoulad. Vyvarujme se přenášení výkyvu nálad na partnera a zaměřme se na větší otevřenost k partnerovi. Právě dobrá komunikace předejde mnoha problémům, přičemž upřímnost hraje prim.

Práce v listopadu 2014

Vyvarujme se postoje, který by vedl k diktování našich nápadů, myšlenek a názorů bez toho, abychom sami přiložili ruce k dílu. Důležitá je také týmová práce a porozumění méně zdatným kolegům nebo podřízeným. Vyvarujme se sebestřednosti a snaze o přílišné sebeprosazení bez ohledu na druhé.

Zdraví v listopadu 2014

Nejdůležitější bude prevence, protože listopad nám může velmi rychle přinést zdravotní problémy. Nejvíce hrozí obtíže v oblasti krční a hrudní páteře, proto pravidelně cvičme a pozor na prochladnutí. Dalším úkolem prevence je stabilní citový život a významné je neztrácet naději, protože pokud se v čemkoliv (nejenom v péči o zdraví, ale kdekoliv)  vzdáme, odrazí se to i na fyzickém stavu organismu.

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: předpověď, horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily