Horoskop pro každé znamení na září 2019

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran

Budete mít víc energie na titěrné záležitosti, které jindy zcela přehlížíte. Přesto buďte obezřetní, abyste někomu nesedli na lep. Ke konci měsíce září je potřeba zvýšit důraz na toleranci a diplomatické schopnosti.
Rada: Vyzkoušejte karma jógu.

Býk

Je před vámi úspěšné období, které je vhodné využít k dalšímu rozvoji. Začněte tam, kde je potřeba nadšení, odhodlání, ale i fyzická práce. Teprve potom to můžete odladit v duchu přátelských vazeb a kontaktů.
Rada: Každodenní modlitba vás podpoří.

Blíženci

Zejména první polovina září pro vás bude velkou zkouškou trpělivosti a schopnosti se zaměřit na každodenní povinnosti. Vydržte, ke konci měsíce se začne situace zlepšovat a získáte druhý dech. Přesto byste neměli nic podcenit.
Rada: Více pokory vám určitě prospěje.

= kurz práce a léčení Pránickou energií -dálkové studium =

Rak

Zejména první dekáda měsíce září vám nabídne možnost, jak si vylepšit domácnost nebo alespoň dostanete chuť a sílu na různé dodělávky. Od druhé dekády nezapomínejte, že vedle snahy je někdy potřeba i ochota ustoupit.
Rada: Méně je někdy více.

Lev

V září je nejdůležitější to, zda dokážete odolat různým falešným slibům a nepravým rádcům, kteří vás budou chlácholit a neustále chválit. Zaměřte se více na upřímnost a pokud se vám to povede, může se stát tento měsíc úspěšným.
Rada: Pravdu hledejte v Bohu.

Panna

Pokud se nenecháte unést dojmem, že konečně můžete všechno, tak opravdu přichází nabídka na velmi dobré dny. Zkuste si udržet nadhled a nezapomínejte, že vedle materiálního světa existuje i ten duchovní.
Rada: Meditujte každý den.

Váhy

Nejlepší bude prostředek měsíce, tak se podle toho zařiďte. Na začátku září si dejte pozor na podvodníky a i vy sami jednejte čestně. V poslední dekádě se budete muset postavit zkouškám, proto buďte rozhodní a vytrvalí.

Rada: Praktikujte královskou jógu.

Štír

V případě, že dokážete udržet na uzdě vaši schopnost tvrdého jednání bez odpouštění, můžete prožít kvalitní měsíc. K dispozici je totiž mnoho energií, takže je jenom na vás, které z nich si vyberete k další cestě životem.
Rada: Otevřete se více Universu.

Střelec

Zejména první dvě dekády nebudou jednoduché. Přesto si pamatujte, že nemá cenu utíkat před problémy a namlouvat si, že se vyřeší sami. Teno přístup vás totiž dříve, nebo později dožene a budete litovat, že jste nekonali.
Rada: Bez práce nejsou koláče.

Kozoroh

V průběhu prvních dvou dekád můžete získat dojem, že všechno zválcujete svým odhodláním a vytrvalostí. Může to být pravda, ale jenom dočasně. Nejpozději ke konci měsíce byste měli pochopit, že jednostranný přístup nemá naději na trvalý úspěch.
Rada: Zkuste žít v Jednotě.

Vodnář

Ať chcete nebo ne, je nejvyšší čas si uvědomit, že život na Zemi má určité fyzické mantinely, které nejde obehrát. To ostatně platí i pro různé zákony. Pokud toto alespoň trošku připustíte, bude se vám v září žít o dost lépe.
Rada: Důvěřujte radám zkušených mistrů.

Ryby

Hlavně první dvě dekády budou vyžadovat, abyste více vnímali hmotný svět okolo vás a podle toho také jednali. Když si dáte do rovnováhy vnitřní a vnější život, budete na tom o hodně líp. Nemluvě o tom, že se zbavíte mnoha problémů, se kterými doposud bojujete.
Rada: Cvičte taichi.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily