Horoskop pro každé znamení na únor 2017

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Únor bude jednoznačně vaším měsícem, alespoň z pohledu ohnivé energie, která k vám bude proudit. Na začátku měsíce je potřeba splnit požadavky na důkladnost. V poslední dekádě pozor na zbrklost, nepozornost a prudké reakce.
Rada: Zapracujte na vnitřním klidu.

Býk
Hlavní překážku, kterou budete muset v únoru překonat, je postoj k inovacím, změnám a vývoji. Je totiž nejvyšší čas na to, abyste si přestali lebedit v překonaných pořádcích. Chce to méně zatvrzelosti a více progrese, potom bude vše dobré.
Rada: Vesmír je energie, respektujte to.

Blíženci
První dvě dekády nabídnou nápaditost a originalitu. Zkuste toho využít dříve, než přijde konec února. V poslední dekádě totiž zahrozí více nervozity a neklidu. Navíc se může ukázat, že mnoho vašich snů je zcela nerealizovatelných.
Rada: Modlitba vám pomůže.

Rak
V průběhu února se budete muset popasovat s ohnivým živlem, který vás může opakovaně znervózňovat. Nenechte se tím vykolejit a opírejte se o vyzkoušené metody a způsoby jednání. Pamatujte, že rozbouřené city je nutné včas uklidnit.
Rada: I nadále posilujte stabilitu prostřednictvím zemského živlu.

Lev
Pokud dokážete ukočírovat vaše ego, může být únor měsícem, ve kterém prosadíte hodně z vašich cílů. Jen je nutné vaší snaze dodat více praktičnosti. V poslední dekádě se vyvarujte prudkosti a radikální změny nečiňte bez rozmyslu!
Rada: Cvičte taichi.

= Kurzy astrologie a tarotu pro každého od Pavla Hanzala =

Panna
Začátkem měsíce se více soustřeďte na hmotné záležitosti tohoto světa. Prostředek února nabídne inspiraci a originální nápady, zkuste toho smysluplně využít. Poslední dekádu nepodlehněte iluzím a pozor si také dejte na neupřímně jednání.
Rada: Každý den meditujte.

Váhy
Únor se může ukázat jako „prubířský kámen" vašich schopností diplomacie a vyváženosti. Právě tyto vlastnosti budou nejvíce pokoušeny různými průbojnými až agresivními situacemi. Nenechte se tím vyvést z míry a snažte se upevnit vaše zásady.
Rada: Držet se zásad neznamená nic nedělat.

Štír
Během celého února si nemusíte být zcela jisti v situacích, které vyžadují nějakou novou a pro vás neznámou reakci. Zkuste se více obracet do vašeho nitra, kde můžete nalézt radu. Poslední dekáda bude náročnější, snažte se o konstruktivní a klidný přístup.
Rada: Odevzdejte výsledky vašich činů Univerzu.

Střelec
Většinu důležitých věcí se snažte vykonat v první polovině měsíce. Není to o tom, že by vám pak chyběla energie nebo nadšení. Jenže hlavně v poslední dekádě se může dostat vaše přímočarost mimo kontrolu, což dokáže přivodit problémy a ukvapené kroky.
Rada: Zařaďte do duchovní praxe mantry.

Kozoroh
Během všech únorových dní budete muset odolávat pokušení a také tlaku, abyste výrazně zrychlili vaše činy i myšlení. Určitě nebude od věci, když to částečně vyslyšíte, ale nesmíte se dostat do víru událostí. Pamatujte, že každý Kozoroh uspěje hlavně díky trpělivé cílevědomosti.
Rada: Mějte více pochopení a tolerance pro sebe i pro druhé.

Vodnář
Většina února bude znamení Vodnáře poměrně přát. Proto pokud neuděláte nějaký velký přešlap, můžete být úspěšní. Výjimkou bude poslední únorová dekáda. Zde hrozí konflikty a neuvážená rozhodnutí. Také se v této době vyvarujte nezkroceným buřičským náladám.
Rada: Nevynechávejte duchovní cvičení.

Ryby
Měsíc únor může být pro znamení Ryb docela solidním obdobím. Proto si můžete vybrat, na co se zaměříte. Přesto, hlavně v poslední dekádě, má smysl se více zaměřit na duchovní cestu, umělecké činy a také na pomoc potřebným.
Rada: Realizujte karma jógu.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily