Horoskop pro každé znamení na říjen 2017

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
V průběhu října se musíte „popasovat" s tvrdohlavostí a netrpělivostí, které jsou pro Berany typické. Případná netrpělivost se může vymstít zejména začátkem měsíce. Pro celé období platí, že byste se měli naučit větší toleranci a umění diplomacie.
Rada: Více důvěřujte Bohu.

Býk
Začátek října využijte k praktickým činnostem, ale nesmíte je odbýt. Prostředek měsíce je vhodný k posílení přátelských vazeb a užívání si harmonie. V poslední dekádě nepodceňte péči o vaše podvědomí a hluboké pocity.
Rada: Meditujte každý den.

Blíženci
V první dekádě se snažte zaměřit na maličkosti, do kterých se vám nebude příliš chtít. Během druhé dekády můžete být ukvapenější a pocítíte silnou potřebu po neomezování. Nepřežeňte to! Ke konci října využijte větší hloubku empatie a blízkosti k Universu k další duchovní cestě.
Rada: Udržujte vaši duchovní praxi na intenzivní úrovni.

Rak
Přílišná váhavost je pro vás v říjnu špatným rádcem. Samozřejmě, že byste neměli jednat zbrkle, ale snažte se zapracovat na větší rozhodnosti. Poslední dekáda přinese větší zájem o esoteriku a duchovní pravdy, ale pozor na černobílé vidění světa.
Rada: Naslouchejte vnitřnímu rádci.

= Dálkové studium přírodní medicíny =

Lev
Jestliže nepodceníte každodenní povinnosti, můžou být první dvě dekády poměrně úspěšné. Kombinace zábavy a pohody bude také uspokojující. Problémy můžou přijít ke konci října. Dejte si pozor na skryté nepřátele, mezi něž můžou patřit i vlastní potlačené záležitosti z minulosti.
Rada: Pročistěte si vaše závislosti.

Panna
Nepolevujte ve vaší aktivitě, jinak věci začnou zadrhávat. Ovšem uprostřed října budete potřebovat více klidu a rozvahy, jinak budete ukvapení a nervózní. V poslední části měsíce dokážete přijít na kloub věcem, které pro vás byly doposud skryty.
Rada: Cvičte taichi.

Váhy
Úvodem měsíce budete potřebovat více důkladnosti. Pozitivním přístupem dokážete obrousit hrany tvrdšímu jednání, se kterým se můžete setkat. Druhá dekáda přinese potřebu změn. Proč ne, pokud máte vše promyšlené. V opačném případě vyčkejte. Ke konci října si udělejte více času na různé radosti.
Rada: Praktikujte jógu.

Štír
První dekádu využijte k práci, bude vás těšit a půjde vám od ruky. Jen pozor na sebestřednost. Od druhé dekády vám bude více přát vesmír a v třetí dekádě ucítíte příliv energie. Zkuste toho využít k tomu, po čem nejvíce toužíte.
Rada: Najděte rovnováhu mezi vašimi aktivitami a relaxací.

Střelec
Měli byste si uvědomit, že povinnosti můžete vykonávat radostně. Současně neplatí, že si můžete „vyzobávat" jenom to, co vás baví. Tyto rady platí hlavně pro první a částečně pro druhou dekádu. V poslední dekádě se soustřeďte na rozvoj empatie a zájmu o tajemství.
Rada: Objevujte vesmírné zákony.

Kozoroh
Úvodem měsíce můžete být trošku podráždění. Zkuste najít v životě více radosti a bude se vám žít o dost lépe. Až do druhé dekády pracujte na větším pochopení lidských slabostí a také toho, že vždy nemusí být po vašem. Konec října umožní větší hloubku citů.
Rada: Pracujte s afirmacemi.

Vodnář
Většinu důležitých věcí udělejte v první říjnové dekádě. Střed měsíce přinese riziko sporů a ukvapenosti. Neměňte zbytečně nic, o čem nejste zcela přesvědčeni, že je to správné. V poslední dekádě se vyvarujte pomstychtivosti a buďte více otevření.
Rada: Zařaďte do duchovní praxe mantry.

Ryby
První dvě říjnové dekády přinesou zvýšený důraz na detaily. Také se více věnujte zdravému životnímu stylu. Z října bude pro vaše znamení nejlepší poslední dekáda. V ní se můžete opřít o dobrou představivost, sociální cítění a také empatické myšlení.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily