Horoskop pro každé znamení na prosinec 2016

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran

Prosinec bude pro znamení Berana poněkud rozporuplný. Hodně záleží na tom, jaké máte životní hodnoty a čím se budete řídit. Každopádně je třeba se připravit na poslední dekádu, která bude poměrně náročná. Chce to trpělivost a upřímnost.

Rada: Modlitba vás posílí.

Býk

Největším problémem pro vás bude nutnost přijmout inovace. Pokud se vyskytnou, nevzpírejte se jim a odevzdejte výsledky své snahy Bohu. Opřít se můžete o vnitřní sílu, jak na praktickém, tak mystickém poli.

Rada: Praktikujte karma jógu.

Blíženci

Soustřeďte se na to, abyste se neztráceli ve svých myšlenkách a představách. Vaše činy by měly být více praktické. Neklouzejte, jak je vaším zvykem, po povrchu. Snažte se o poctivou a důslednou práci a bude to dobré.

Rada: Posilte zemský živel.

Rak

Vaše citová stránka osobnosti sice bude oporou, ale nemusí to stačit. Je potřeba se obrnit větší mírou stability. Při problémech nezalézejte do ochranného krunýře. Snažte se vytrvat ve vaší snaze a postupně všechno zvládnout.

Rada: Snažte se zapracovat na větší vůli a odhodlání.

= Večerní kurz partnerské astrologie v Praze s Pavlem Hanzalem =

Lev

Prosinec nebude špatný, jestliže nepodlehnete příliš velkému sobectví. Nebuďte na druhé lidi moc tvrdí, více pochopení a velkorysosti k vám totiž patří. Myslete na to! Úvodem měsíce napněte síly, může se to vyplatit.

Rada: Rozpouštějte ego.

Panna

První dvě dekády se vám může dařit. Uprostřed měsíce se ovšem vyvarujte podléhání nátlaku, ale ani vy sami ho nijak nevytvářejte. Pozornost zvyšte koncem prosince. Můžete se setkat se lží nebo podvodem. Také vy nepodlehněte pokušení nebýt upřímní.

Rada: Cvičte taichi.

Váhy

Hlavně v prvních dvou dekádách vám nebude chybět nadšení. Opřít se můžete i o empatii a pochopení. Bohužel, nemusí to stačit. Vesmír otestuje vaše schopnosti čelit okolnostem, které se ukážou vždy, když jste něco podcenili.

Rada: Neignorujte svět hmoty.

Štír

Kombinace praktického a vnímavého přístupu vám bude svědčit, zejména když se bude jednat o zaběhlé situace. Naopak něčemu novému se budete spíše bránit, což nemusí být vždycky dobře. Snažte se být více otevřeni tomu, co Univerzum nabízí.

Rada: Denně praktikujte jógu.

Střelec

Na prosinec budete mít dost energie, odhodlání i schopností dotahovat věci do zdárného konce. Tak proč toho nevyužít! Jen je potřeba, abyste se vyvarovali příliš vzdáleným nebo málo reálným cílům. Zde byste mohli pohořet.

Rada: Začněte dělat afirmace.

Kozoroh

Znamení Kozoroha nebude v průběhu prosince ochuzeno skoro o nic. Proto je logické doporučit, že tento trend energií by se vyplatilo dostatečně využít. Současně nezapomeňte, že byste se měli věnovat jak vnějšímu světu, tak tomu vnitřnímu.

Rada: Zkuste vnímat svoje Átman i během každodenních činností.

Vodnář

Pro změny a kontakty využijte úvod měsíce. Budete mít dost energie a vesmír bude stát na vaší straně. Ovšem i zbytek prosince bude pro Vodnáře poměrně příznivý. Záleží tedy jenom na vás samotných, čemu se chcete věnovat.

Rada: Zkuste nějakou novou duchovní techniku, třeba vás popostrčí.

Ryby

Jednoznačně nejlepší bude poslední prosincová dekáda. Ta nabídne téměř vše. Pokud přidáte trochu nadšení a invence, můžete těchto dní využít. První dvě dekády pozor na nedostatek praktičnosti, vytrvalosti a také na spory kvůli egu.

Rada: Dejte do každodenní praxe větší jiskru.

 

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
Pro Medunku.

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily