Horoskop pro každé znamení na měsíc prosinec 2018

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran

Vaše aktivity budou narážet na nepřipravenost a někdy i nereálné očekávání. Zkuste trochu zabrzdit a začíst klást větší důraz na praktičnost. Další možností je počkat na poslední dekádu, kdy bude situace o něco lepší.
Rada: Pracujte na toleranci.

Býk

Nejlepším obdobím bude prostředek prosince. V něm se dokážete zachovat nejblíže tomu, co je znamení Býka vlastní. V ostatních prosincových dnech se snažte o vyvážený přístup a vyhýbejte se černobílému vidění světa.
Rada: Učte se odpouštět.

Blíženci

Příliš přímočarosti vám může přinést potíže. V druhé dekádě vám bude víc přát štěstí, ale aby přineslo opravdový úspěch, musíte si ho zasloužit. Ke konci prosince dbejte na pravdomluvnost a snažte se být dochvilní.
Rada: Rozvíjejte trpělivost.

= Nabídka kurzu karmické numerologie online nebo na CD od autora tohoto horoskopu!

Rak

Prosinec pokračuje v naladění uplynulého měsíce. Proto je vhodné pokračovat na duchovní cestě a neztrácet čas zbytečnostmi. Současně ale platí, že byste neměli podceňovat hmotnou část života, jinak přijdou komplikace.
Rada: Modlitba pomůže.

Lev

Pro všechny aktivity, kde budete potřebovat průbojnost a energii, využijte první a druhou prosincovou dekádu. Naopak v období Vánoc byste měli být o něco opatrnější. Spíše se snažte relaxovat a vnitřně uklidnit.
Rada: Cvičte jógu.

Panna

V prosinci se často setkáte s rychlostí, která vám nedá dostatek času na analýzu. Zkuste se rozumně přizpůsobit a najít vyvážený přístup, jinak nebudete spokojeni. Když se budete snažit, vesmír vám pomůže, což platí zejména pro druhou polovinu měsíce.
Rada: Praktikujte taichi.

Váhy

Prosinec se nebude příliš lišit od listopadu. Hlavní rozdíl je v tom, že dostanete větší příležitost se zamyslet nad vašimi vnitřními prožitky. Jen je potřeba zvládnout i běžný život, protože právě ten vám bude nejvíce házet klacky pod nohy.
Rada: Naučte se afirmace.

Štír

Pokračuje příznivý vliv energií, takže se stále snažte dokončit vše, na čem vám záleží. Zřejmě nejlepší bude poslední dekáda. Během Vánoc se může stabilizovat vaše vnitřní rozpoložení a můžete si ujasnit, kam chcete v životě směrovat dál.
Rada: Zbavujte se závislostí.

Střelec

Energie, touhy se prosadit a optimistického přístupu byste měli mít k dispozici poměrně hodně, ale to neznamená, že vše zúročíte podle vašich představ. Nejprve je potřeba si splnit povinnosti, ze kterých nejde utéct.
Rada: Sundejte si růžové brýle.

Kozoroh

Také v prosinci máte přízeň Universa, takže můžete zůstat v klidu a soustředit se na výsledky. A pokud přidáte větší míru uvolněnosti, intuice a lásky k vašemu okolí, otevře se vám skutečně široká nabídka. A to už určitě stojí za to!
Rada: Vyzkoušejte bhakti jógu.

Vodnář

Na začátku měsíce se vyvarujte pomstychtivým myšlenkám a celkově si pohlídejte, co vám vyplavuje vaše podvědomí na povrch. Naopak během Vánoc a v celé poslední dekádě můžete mít výbornou inspiraci a originální nápady.
Rada: Věnujte se astrologii.

Ryby

Nadšení a chuť se do něčeho pustit vám v prosinci určitě chybět nebudou. Jen je otázka, zda vše nepojmete příliš megalomansky. Navíc je potřeba, abyste vašim krokům přidali i promyšlenost, protože pak je větší šance na úspěch.
Rada: Méně je někdy více.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
P
sáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily