Horoskop pro každé znamení na listopad 2020

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Ani v listopadu byste neměli nic podcenit, což platí hlavně pro první dekádu. Od konce měsíce dostanete nabídku na větší míru energie. To se může projevit v různých aktivitách. Najděte si čas i na studium různých filosofií.
Rada: Pozor na ego.

Býk
Listopad bude poněkud náročnější a nemusíte se cítit ve své kůži. Abyste tomu předešli, bylo by dobré si uvědomit, že vesmír je energie v pohybu. A jako takový do života přináší občas změnu, na kterou byste měli umět reagovat.
Rada: Naučte se pracovat s Pránou.

= Unikátní online kurz karmické astrologie od Pavla Hanzala =

Blíženci
Mezilidské kontakty vás budou hodně těšit v první listopadové dekádě. Navíc vás můžou podpořit a obohatit. Od druhé části měsíce se vyvarujte myšlenkám na pomstu. Zkratkovité reakce také nejsou ideální cestou k řešení problému.
Rada: Praktikujte átmavičáru.

Rak
I nadále budou přicházet různé úkoly a zkoušky. Dobrou zprávou je, že hlavně uprostřed měsíce jim dokážete mnohem lépe odolávat a pokud přidáte trochu snahy, můžete je úspěšně vyřešit. A to rozhodně není málo!
Rada: Modlitba vám bude oporou.

Lev
Žárlivost nebo snaha o manipulaci rozhodně nejsou vlastnosti, kterým byste měli podlehnout. Listopad se snažte spíše využít k většímu pochopení svého nitra. Zájem o psychologii je přesně to, co vás obohatí.
Rada: Rozpouštějte závislosti.

Panna
Pro znamení Panny pokračuje období, které v sobě skrývá zajímavý potenciál. Jen je potřeba si dostatečně ujasnit, kterým směrem se vydáte a toho se držte. Vyvarujte se nereálných snů a pozor na nepravdy nebo dokonce podvody.
Rada: Vyzkoušejte taichi.

Váhy
Protichůdné tlaky vás můžou občas rozhodit, ale zkuste si udržet svůj optimistický přístup k životu. Další silnou vlastností, o kterou se můžete opřít, je snaha o vyváženost. Jenom si to nepleťte s nerozhodností.
Rada: Každý den meditujte.

Štír
V listopadu se ve vás začne probouzet silný potenciál a je jenom na vás, zda a jakým směrem se vydáte. Na začátku měsíce pozor na myšlení a komunikaci. Co v tomto směru půjde, zkuste řešit spíše od druhé části měsíce.
Rada: Zlepšete životní styl.

Střelec
Hlavním listopadovým cílem je pro znamení Střelce zkrocení energií, které se okolo nich budou objevovat. Proto nejednejte „ode zdi ke zdi", ale pokuste se vše vybalancovat – myšleno v dobrém slova smyslu.
Rada: Méně tvrdosti a více pochopení.

Kozoroh
V průběhu listopadu můžete dokázat hodně věcí. Jen byste si měli dobře zvážit, za jakou cenu. Tou může být omezení radostí a také narušení komunikačních vazeb s okolím. Nezapomínejte na empatii a naslouchání jak druhým, tak vnitřnímu rádci.
Rada: Pomáhejte dobrovolně druhým.

Vodnář
Celý listopad je hlavně o vás samotných. Zkuste si pořádně prožít základní a univerzální pravdu, která říká, že všichni jsme součástí Jednoty. Pokud se vám to alespoň na malou chvíli podaří, předejdete tak zbytečným nepříjemnostem.
Rada: Karma jóga je cesta, která vás přiblíží Univerzu.

Ryby

V prvních dvou listopadových dekádách pokračují slibné energie z předchozího období. Využijte toho na maximum, protože od konce měsíce to již tak jednoduché nebude. Objeví se problémy ohledně náhledu na svět, který vám může zkomplikovat další životní pouť.
Rada: Držte se osvědčených metod.

Připravil Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
Pro Meduňku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily