Horoskop pro každé znamení na listopad 2019

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran

Listopad není pro Berany úplně snadným měsícem. Nejprve se pokuste najít vyvážený přístup ve svém jednání a vystupování. Potom bude potřeba se vyvarovat zbrklým reakcím, které by mohly generovat chyby a také neshody.
Rada: Každý den meditujte.

Býk

Uprostřed měsíce listopadu si pohlídejte, abyste někomu „neskočili na špek“. Problémem může být i příklon k falešným ideálům nebo filozofiím. Ke konci měsíce může být nabourán váš klid. Zkuste to přetavit ve váš prospěch a uvědomte si, že vesmír je energie v pohybu.
Rada: Praktikujte královskou jógu.

Blíženci

Zejména od druhé dekády se více zaměřte na vlastní duchovní rozvoj. Budete mít více empatie i schopnosti milovat Boha. Jen nesmíte zapomenout, že každodenní povinnosti si musíte plnit svědomitě a bez výmluv.
Rada: Modlitba vás obohatí.

= Dálkový kurz přírodní medicíny od léčitele a astrologa Pavla Hanzala =

Rak

Nejzajímavějším obdobím bude zřejmě poslední listopadová dekáda. Právě v těchto dnech budete mít nejvíce otevřené srdce pro druhé lidi a dokážete jim i nabídnout pomoc. Po celý měsíc se nenechte otrávit překážkami, které se budou čas od času objevovat.
Rada: Každý vyřešený problém vás posune dál.

Lev

Největším problémem můžou být staré křivdy, které by mohly v listopadu vyplouvat na povrch. Pokud něco takového nastane, postavte se k nim s nadhledem a zkuste je definitivně rozpustit. Černobílé vidění světa také obvykle není to, co člověku pomáhá.
Rada: Více se usmívejte.

Panna

Pokračuje nabídka zajímavých dnů, které můžete využít ve svůj prospěch. Hlavně druhá a třetí dekáda vyzývá k zájmu o umění a meditační techniky. V závěru měsíce si dejte pozor na svoje ego, které by vás mohlo trochu pozlobit.
Rada: Věnujte se dobročinným akcím.

Váhy

Začátkem měsíce budete tlačení do rozhodnutí, která vám může být „proti srsti“. Druhá a třetí dekáda bude o dost příznivější. V průběhu těchto dnů se můžete držet přísloví, že „štěstí přeje připraveným“.
Rada: Začněte studovat to, co vás baví a těší.

Štír

Máte k dispozici hodně energie, která podpoří vaše odhodlání a houževnatost. Aby byl výsledek pozitivní, dejte si během prvních dvou dekád pozor na příliš tvrdé a bezohledné jednání. Závěr měsíce zase může přinést nečekané výkyvy, kterým byste měli odolat.
Rada: Cvičte taichi.

Střelec

I nadále platí, že máte k dispozici velmi dobré období. První dvě dekády vám navíc nabídnou dostatek energie a nadšení, přičemž svoje vize dokážete lidem nenásilně ukázat. Ke konci listopadu naslouchejte vašim nápadům.
Rada: Držte se pravdy a nenechte se ničím a nikým obloudit.

Kozoroh

Během prvních dvou dekád zapracujte na diplomatických schopnostech. Jedině tak dokážete prosadit to, co si přejete. Konec měsíce bude o mnoho lepším obdobím, ve kterém byste mohli projevit i více soucitu.
Rada: Cvičte čchikung.

Vodnář

Můžete řešit hodně problémů, které vám vyplavuje podvědomí. Nenechte se tím nijak vykolejit a řešte je z pohledu vesmírných zákonů a nikoliv egoisticky. Ke konci měsíce se vyvarujte zbrklých činů, zejména pokud budou vyprovokovány vazbou do minulosti.
Rada: Naučte se afirmace.

Ryby

V listopadu máte poměrně širokou nabídku s nadějnými vyhlídkami. Jen je potřeba nespoléhat na štěstí a že to nějak dopadne. Naopak je nutné se o dobrý výsledek poctivě snažit a v takovém případě vás Universum odmění.
Rada: Odevzdejte výsledky vaší práce Bohu.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily