Horoskop pro každé znamení na leden 2019

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Berani by se měli naučit skloubit akceschopnost s trpělivostí. Nejde o nic jednoduchého, takže lze očekávat různé komplikace. Větší nabídka k vyřešení problémů se objeví v poslední lednové dekádě.
Rada: Snažte se o vnitřní harmonii.

Býk
Býkům se může víceméně dařit, zejména pokud se opřete o zemitý pohled na život, který je vám vlastní. Současně byste neměli zapomínat i na duchovní rozvoj. Zde si ale dejte pozor, abyste „nesedli na lep".
Rada: Modlitba vás podpoří.

=Zajímá vás karma a karmický zákon? Kniha Karmické souvislosti od autora tohoto horoskopu vám vysvětlí vše podstatné=

Blíženci
Leden pro vás nebude jednoduchý, protože vesmír otestuje vaši poctivost. Jakmile se budete snažit něco jen trochu ošidit, můžete dostat přes prsty. Přesto si nenechte přistřihnout křídla a neustále se rozvíjejte.
Rada: Méně je někdy více.

Rak
Zaměřte se více na rodinu, kde můžete najít oporu a bezpečné zázemí. Jen to nesmíte přehnat s upínáním, protože volnost potřebujete jak vy, tak vaše okolí. Hodně vám také pomůže pozitivní přístup.
Rada: Praktikujte afirmace.

Lev
Klidu si příliš neužijete, což lze ale připsat hlavně tomu, jak vnímáte dění okolo vás. Zkuste se více uvolnit a zbavte se sobeckých přání, které vám dávají okovy. Důležité také bude, abyste si v lednu udrželi kontinuitu.
Rada: Cvičte čchikung.

Panna
Leden vám nabídne slušný potenciál v materiálním světě. Jen je důležité, abyste měli dostatek sebevědomí k realizací vašich záměrů. Nikdy ovšem nezapomínejte na širší souvislosti, protože kolo života se zase otočí dalším směrem.
Rada: Věnujte péči vašim zubům.

Váhy
Štěstí sice přeje připraveným, ale někdy to prostě nemusí stačit. Právě těmito okamžiky se nenechte zaskočit, protože jejich zvládnutí může prokázat vaši vnitřní sílu. Vyvarujte se nošení „růžových brýlí".
Rada: Odevzdejte se Bohu.

Štír
Solidní dny, které nabízejí jak duchovní cestu, tak hmotné zájmy. Uspět můžete na obou frontách, ale jen za předpokladu, že zachováte za všech okolností klid a rozvahu. Pamatujte, že pozlátka okolo vás jsou pomíjivé.
Rada: Denně meditujte.

Střelec
Když se vyhnete iluzím nebo snahám o různé podvůdky, zažijete velmi dobré období. Hodně aktivity očekávejte zejména v poslední lednové dekádě, kterou tak můžete přetavit v otevření nových zájmů a cílů.
Rada: Karma jóga vám pomůže.

Kozoroh
Leden je nepochybně plný silných energií, které může každý Kozoroh zpracovat ve svůj prospěch. Jen je potřeba se držet toho, co vám dlouhodobě funguje. Většina tzv. „hurá akcí" by vám mohla žití nabourat.
Rada: Zvyšte vaši snahu a vesmír vás podpoří.

Vodnář
Pro většinu podstatných věcí se snažte využít první a druhou lednovou dekádu. V té poslední se totiž začnete potýkat s určitým vnitřním rozkolem, který nebude jednoduché ukočírovat. Ke změnám proto buďte nejenom otevření, ale i opatrní.
Rada: Nebojte se Universum poprosit o pomoc.

Ryby
Lákadlo snadných úspěchů by vás nemělo okouzlit, protože by se mohlo ukázat, že jde o pouhé pozlátko. Mnohem lépe uděláte, když si úspěchy zasloužíte. Navíc můžete stabilizovat váš život, a to není málo.
Rada: Naučte se Taichi.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily