Horoskop pro každé znamení na květen 2019

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran

Přílišná zavilost a tvrdost se nevyplatí a může přinášet problémy dlouhodobějšího charakteru. V prvních dvou dekádách je lepší komunikativnější přístup a schopnost se přizpůsobit. Ke konci měsíce pozor na spory v rodině.
Rada: Denně meditujte.

Býk

Zejména první dvě dekády budou pro znamení Býka velmi silné. K dispozici je velké množství energie, která dokáže mnoho věcí prosadit. Důležité je, abyste nezapomněli ani na schopnost rozvíjet se a akceptovat koloběh života.
 Rada: Cvičte jógu.

Blíženci

Začátek měsíce bude trochu zatvrzelejší a nemusíte se cítit zcela uvolněně. Ve druhé dekádě se zaměřte na řešení vaší majetkové a celkové materiální situace. Ke konci května již přijde období, ve kterém můžete uplatnit svoje schopnosti naplno.
Rada: Praktikujte afirmace.

= Jedinečný kurz tarotu a zdraví, prevence a léčba dálkově nebo online = 

Rak

S každým dalším květnovým dnem se bude situace zlepšovat. Od druhé dekády dostanete k dispozici možnosti, díky kterým si můžete užívat radostí života, ale současně i získat nějaké peníze. Závěr května využijte k realizaci vašich záměrů.
Rada: Pracujte na harmonii těla a ducha.

Lev

Hlavně během prvních dvou květnových dekád hrozí riziko, že se zaměříte pouze na majetek anebo na lenošení a užívání si. Ani jeden takovýto (extrémní) přístup by vám nijak neprospěl. Naštěstí v poslední dekádě se začnou konstelace měnit a budete se moct opřít mj. i o dobré nápady.
Rada: Naučte se rozlišovat podstatné od nedůležitého.

Panna

Nedostatek sebedůvěry by vám mohl komplikovat život na začátku května, jestliže podlehnete tlaku okolí. Ve zbývajících květnových dnech bude situace o dost lepší a nabídne vám různé možnosti. Jen je potřeba nepodléhat iluzím.
Rada: Rozvíjejte intuici.

Váhy

V první polovině měsíce byste se měli rozhodnout, zda budete váhat nebo ukážete schopnost jít za svým cílem. Je to hodně o vašem nitru, tak se tímto směrem zaměřte. V další části měsíce bude situace výrazně lepší a život si dokážete více užívat.
Rada: Nebojte se odevzdat výsledky své činnosti Universu.

Štír

Je pravděpodobné, že v květnu se nebudete cítit zcela ve své kůži. Hlavním důvodem budou materiální záležitosti, které nepůjdou tak hladce, jak byste si představovali. Ke spokojenosti bude také důležité, zda dokážete vnímat svět ve všech souvislostech.
Rada: Naučte se odpouštět.

Střelec

Iluze nebo ideály? To je zásadní otázka, na kterou si budete muset v průběhu května odpovědět. Podle výsledku se vám totiž bude buď dařit nebo přijde spíše zklamání. Úvodem měsíce pozor na přehánění a nečekané spory.
Rada: Zařaďte do duchovní praxe átmavičáru.

Kozoroh

Nejlepším obdobím bude prostředek května, kdy budete mít k dispozici astrologické konstelace podporující váš smysl pro práci, řád, vytrvalost a cílevědomost. Jen byste se měli sebe sama zeptat, zda vám v životě něco i tak nechybí. Co třeba více svobody?
Rada: Řídit svůj život vždy neznamená jít zatvrzele proti všemu a všem.

Vodnář

V průběhu května vás pravděpodobně dožene pozemská realita, do které nepochybně patří finanční a majetkové záležitosti. Proto je nejvyšší čas se začít věnovat i povinnostem, kterým jste se doposud vyhýbali z důvodu pocitu omezení.  Ovšem nebyl a to jenom výmluva?
Rada: Cvičte taichi.

Ryby

Filosofické nebo dokonce duchovní plány a cíle je určitě dobré mít a snažit se podle nich žít. Jen je potřeba dobře rozlišovat, co je pravda a co fikce. Jinak se vám v květnu může stát, že budete investovat svůj čas do něčeho, co vám nepřinese očekávané výsledky.
Rada: Nezapomínejte na každodenní povinnosti.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
 Pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily