Horoskop pro každé znamení na duben 2020

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran

První dvě dubnové dekády vás bude pohánět silná energie. Díky tomu máte šanci na prosazení různých plánů. Jen je potřeba „nelámat věci přes koleno“. Ke konci měsíce může být váš přístup o trochu klidnější, ale přesto budete mít stále dostatek drajvu.
Rada: Pracujte aktivně s vnitřní energií.

Býk

Největší úkol, se kterým byste se měli vypořádat, je nastavení vnitřní i vnější harmonie. Život vás totiž bude testovat, zda se dokážete vyvíjet a přijímat nové věcí. Také se zvýší vaše potřeba osobní svobody, což platí dvojnásob pro poslední dekádu.
Rada: Cvičte taichi.

Blíženci

Hlavní pozornost věnujte úvodu měsíce, kdy budou hrozit „vzdušné zámky“ nebo problémy s organizací vašeho času. Od druhé dekády se situace o dost zlepší, přesto „neusněte na vavřínech“. Nejenom v duchovní sféře se opírejte o to, co je dlouhodobě vyzkoušené.
 Rada: Naučte se afirmace.

= Dálkový kurz základů výkladu tarotu od autora knihy Tarot pro samouky =

Rak

První dubnové dny nabídnou větší příklon k umění nebo mystice. Jinak ovšem platí, že v průběhu měsíce můžete mít problémy s egoistickými jedinci. Také vy sami se vyvarujte nadvlády ega nad vaší osobností, včetně verbálního projevu.
Rada: Modlitba vám dodá sílu.

Lev

Hlavně první dvě dekády si pohlídejte, aby váš projev neválcovalo silné, průbojné a současně netrpělivé ego. Naučte se poskytovat vašemu okolí větší míru nezávislosti. Závěrem měsíce si také pohlídejte materiální záležitosti.
Rada: Pusťte se do veřejně prospěšné činnosti bez očekávání odměny.

Panna

Přestože se těžko ztotožníte s citátem, že „pořádek je organizovaný chaos“, měli byste na začátku měsíce počítat s tím, že puntíčkářství moc funkční nebude. Přijměte do života více nadhledu! Závěr měsíce nabídne originální nápady v hmotné sféře.
Rada: Každý den meditujte.

Váhy

V dubnu vás budou těšit mezilidské kontakty a sbírání všemožných informací. Proč ne, jen je potřeba si uvědomit, že i v těchto sférách je alespoň občas potřeba „zacílit na branku“ a umět se pořádně rozhodnout.
Rada: Bez práce nejsou koláče.

Štír

Houževnatost vám sice může přinést úspěch, ale ruku v ruce s tím je potřeba i něco jiného. Zkuste si uvědomit, že vesmír je energie, která je neustále v pohybu. Díky tomu možná proniknete do tajemství, které vám zatím byly ukryty.
Rada: Naučte se odpouštět.

Střelec

Je před vámi vcelku úspěšný měsíc, jestliže splníte dvě důležité podmínky. Tou první je nepodlehnutí tlaku různých okolností. Druhá je neméně důležitá – spíše než na fantazii a různé vizionářské plány se soustřeďte na reálné výsledky.
Rada: Praktikujte átmavičáru.

Kozoroh

Nabídka Universa je v dubnu poměrně široká. Ovšem aby vám přinesla dlouhodobé výsledky na všech podstatných úrovních, měli byste rozvíjet empatii a soucit. Proto lidem více naslouchejte a nezaměřujte se jenom na vlastní cíle a potřeby.
Rada: Inspirujte se v buddhismu.

Vodnář

Měsíc duben byste nemuseli prožít vůbec špatně, pokud se dokážete vypořádat s jednou zásadní překážkou. A tou je přijmutí faktu, že „trpělivost růže přináší“. Také se vyvarujte nepromyšleným výkyvům v oblasti financí.
Rada: Cvičte jógu.

Ryby

Soustřeďte se zejména na váš duchovní rozvoj. Prospěšní můžete být i v sociální sféře a pomoci bližním. Pokud vás oslovuje umění, nebojte se mu otevřít. Přitom všem byste ale neměli zapomínat na to, že každodenní povinnosti je potřeba si plnit.
Rada: Nezapomínejte na živel země.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily