Horoskop pro každé znamení na červenec 2020

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Nečeká vás úplně jednoduché období, zejména s ohledem na trpělivost a toleranci. Největší riziko hrozí v oblasti domova. Zde pamatujte, že komunikace bude založena hodně na pocitech. Také si pohlídejte různé detaily v pracovních i jiných povinnostech.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Býk
Můžete ve svém životě udělat změnu tam, kde vám to doposud nešlo. Pomoci vám může nečekaný nápad. V poslední červencové dekádě si dejte pozor na představy, které se můžou ukázat jako nereálné či zcela falešné.
Rada: Naslouchejte duchovnímu průvodci.

Blíženci
Myšlenky, které vás budou napadat, můžou přinést určité zklamání. Ani konfliktům se díky nim nemusíte zcela vyhnout. Zkuste zapracovat na větší harmonii, kterou může podpořit to, že se budete věnovat svým koníčkům.
Rada: Lež má krátké nohy.

Rak
Navzdory tomu, že po většinu července budete mít hodně energie a touhy se prosadit, překážkám se nevyhnete. Zřejmě tím nejdůležitějším postojem, jak je překonat, bude najít „zlatou střední cestu".
Rada: Cvičte taichi.

= Online kurz duchovní příčiny nemocí a jak problémům předcházet =

Lev

Většina července nebude zcela uspokojivá, ale hodně věcí máte ve svých rukách. Jestliže se zbavíte postoje, že život posuzujete ze svého ega, vše bude o dost lepší. Navíc v poslední dekádě se pomalu začne otvírat brána k silnějším energiím. I když pomaleji, než byste si představovali.
Rada: Naučte se pracovat s vnitřními silami.

Panna
Budete řešit hodně rodinných záležitostí. Možná právě díky tomu dostanete příležitost pochopit, že doma by měla být hlavně láska a souznění. Puntíčkářský přístup přinese spíše nepohodu, nebo v horším případě hádky.
Rada: Zkuste do života přijmout bhakti jógu.

Váhy
Důležité je, abyste v červenci vsadili na pozitivní a současně dostatečně aktivní přístup. Jedině tak se vyhnete větším komplikacím jak na domácí půdě, tak i v dalších podstatných záležitostech, které musíte vyřešit.
Rada: Zařaďte do života afirmace.

Štír
Červenec nemusí být vůbec špatným obdobím, jestliže přijmete skutečnost, že občas je potřeba otevřít se změně. Další podmínkou je, že nebudete zbytečně bojovat kvůli pomstě, egu nebo nějakému nátlaku.
Rada: Berte život s větším nadhledem.

Střelec
Stále jste pod vlivem hodně silných vlivů, ale možná právě proto je již dokážete přetavit ve váš prospěch. Hlavní pozornost věnujte prostředku měsíce, kdy na vás může vystrčit růžky přílišná pocitová sebestřednost.
Rada: Praktikujte čchikung.

Kozoroh
Potřeba volby vás neopustí ani v průběhu července. Je proto potřeba neustále pracovat na vašem vývoji, abyste se dokázali rozhodnout, co je pro vás to pravé. A abyste si chybným postojem nepokazili, čeho jste doposud dosáhli. Zkoušky jsou od toho, aby byly překonány.
Rada: Modlitba vás posílí.

Vodnář
Ač to nepůjde úplně hladce, nebojte se využít svůj život k tomu, abyste své činy uskutečnili. Jedině tak překonáte události, které vám Universum přichystalo. V poslední dekádě si udržte pochopení, že celý vesmír je součástí Jednoty.
Rada: Rozvíjejte intuici.

Ryby
Červenec má pro znamení Ryb k dispozici hodně dobrého, protože můžete světu dokázat, že jste schopni uvést své fantazie a ideály do praktického života. Jen je potřeba ochoty vykonat i to, co vás zrovna příliš nebaví.
Rada: Nezapomínejte na každodenní duchovní praxi.
Připravil pro Medunku: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily