Horoskop pro každé znamení na březen 2017

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Začátek a konec března bude pro Berany hodně energický. Je jenom na vás, zda se bude jednat o spory nebo toho využijete k novým začátkům. Od druhé dekády se vám nabídne příležitost na větší stabilitu. Zkuste to tedy zkombinovat s nadšením a průbojností.
Rada: Meditujte denně.

Býk
Hlavně druhá a třetí dekáda přinese znamení Býka šanci výrazně popostrčit záležitosti, které se zbytečně dlouho vlekly. To platí i pro váš vnitřní svět, zejména ke konci měsíce. Zrovna tak můžete začít něco nového, energie bude k dispozici dost.
Rada: Pracujte s Pránou.

Blíženci
Připravte se na to, že úvod měsíce bude poněkud zmatečný a závěr března zase přinese hodně zbrklosti a ochoty jít do slovních konfliktů. Pro většinu aktivit, pro znamení Blíženců, tedy bude nevhodnější prostředek března.
Rada: Držte se osvědčených metod.

= Naučte se přírodní léčbu od Pavla Hanzala na kurzu přírodní medicíny

Rak
Rychlé činy a soupeření o prvenství není nic, čím byste se měli nechat svést. Ovšem ani nátlaku byste neměli v tomto směru podlehnout. Raději se spoléhejte na váš vnitřní pocit. Od druhé dekády pomůže i větší míra pragmatismu, které je vhodné nechat více prostoru.
Rada: Věnujte se modlitbám.

Lev
Vyvarujte se příliš ostrým loktům. Pokuste se uvolnit více místa velkorysosti, která je pro Lvy typická. Pohlídat byste si měli i svět hmoty a peněz, kde to nemusí být vždy jednoduché. Ke konci měsíce se snažte dělat to, co vás opravdu baví.
Rada: Prožívejte radost z přítomného okamžiku!

Panna
Začátek března bude pokračovat v nejasnostech z února. Postupně se vše začne rozjasňovat, což byste měli naplno vnímat ke konci měsíce. Jen je potřeba zachovat klid a nenechat se vesmírnými tlaky posunout k různým nepromyšleným změnám.
Rada: Méně je někdy více.

Váhy
Přiznejme si na rovinu, že situace se od února příliš neliší. Ani v březnu příliš klidu nezažijete. Zkuste se zamyslet nad tím, co vám tím Univerzum říká. V některých situacích je, zkrátka a dobře, nutné spíše aktivně vyskočit, než vyčkávat.
Rada: Snažte se porozumět vesmírným znamením.

Štír
Začátek března ještě přeje různým změnám, kterých byste měli využít. Od druhé březnové dekády totiž může dojít k určitému zabrzdění. To je založené na požadavku více praktického přístupu, což vám nemusí úplně vonět.
Rada: Zvyšte úsilí na duchovní cestě, vyplatí se to.

Střelec
Čím dříve pochopíte, že vydávat energii bez rozmyslu a ještě na iluzorní věci nemá smysl, tím lépe. Hlavně v poslední březnové dekádě by vám to mohlo přinést odměnu. Jen je potřeba se o ni alespoň trochu přičinit, vlastními úkony a snahou.
Rada: Novotám buďte otevřeni, ale nezavrhujte tradiční a funkční postupy a názory.

Kozoroh
Úvodem března můžete řešit rébus, zda se do něčeho vrhnout po hlavě nebo s rozmyslem. K rozhodnutí vám pomůže intuice. Od druhé dekády posílí smysl pro pozemská témata. Ovšem buďte obezřetní! Nečekané situace nikdy nespí a můžou vám hodně zkomplikovat život.
Rada: Najděte si pravidelný čas pro sebe a rozjímání.

Vodnář
Březen může přinést rychlé životní řezy, což může znamenat klady i problémy. Hodně bude záležet na tom, co je jejich cílem a s jakou opravdovostí k nim přistupujete. Od druhé dekády určitě není vhodné ignorovat výzvy zemského živlu.
Rada: Změňte spíše to, co dlouhodobě nefunguje.

Ryby
Pokud se během první dekády neztratíte ve vlastních představách, můžete pochopit některé pravdy Univerza. Od druhé březnové dekády se můžete více opřít o materiální stránku života, čehož se vyplatí využít. Nejenom v denním, ale i vnitřním životě.
Rada: Zařaďte do praxe afirmace.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily