Horoskop na září 2016 pro každé znamení

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Ani v září nemusíte mít obavy, že byste byli bez nadšení a energie. Nejvíce ji ovšem budete věnovat do budování vlastního Já. Pokud by se jednalo o ego a nikoliv vaši duši, je to problém. Závěrem září si pohlídejte důslednost a vytrvalost.
Rada: Rozpouštějte ego.

Býk
Úvodem měsíce budete silní v oblasti materiálního života. Zkuste toho využít. Ke konci druhé dekády se soustřeďte na výraznou vlastnost Býků – trpělivost. Právě ta může, trochu paradoxně, někdy chybět. Do hlubin nitra můžete více pronikat ke konci září, ale je potřeba opatrnosti.
Rada: Rozvíjejte intuici.

Blíženci
Září prověří, zda dokážete prožívat i složitější konstelace s dostatečným nadhledem. Problémy si příliš nepřipouštějte „k tělu", ale současně se je snažte co nejlépe vyřešit. Strkat hlavu do písku je kontraproduktivní. Závěr měsíce bude o dost lepší.
Rada: Prožívejte vědomou Jednotu a bude vše dobré.

===Kurz výkladu osobního horoskopu, kterým vás provází astrolog Pavel Hanzal.===

Rak
Hned na začátku září se dokážete dobře cítit v oblastech, kde převládá zemský živel. Od druhé dekády se začnete více otevírat druhým lidem. Zkuste vyrazit na nějakou uměleckou nebo ještě lépe ezoterickou či duchovní akci.
Rada: Ujasněte si, po čem toužíte a za tím si jděte.

Lev
Zaměřte se na férový přístup, který byste měli projevovat vy i vaše okolí. Dále se držte velkorysosti, což je typická vlastnost znamení Lva. Díky tomu se vyhnete mnoha sporům. Pokud to dokážete, může být září dobrým obdobím.
Rada: Když v něčem prohrajete, poučte se z toho pro příště.

Panna
Spousta protichůdných energií vám může během prvních dvou dekád trochu zamotat hlavu. Zachovejte klid a současně rozhodnost. Kde si nebudete opravdu vědět rady, chvíli počkejte. Poslední dekáda totiž bude o dost příznivější.
Rada: Poproste a Univerzum vám pomůže.

Váhy
Hlavně uprostřed září přistupujte k životu s pokorou. Myslete na to, že občas je nutné dodržet hranice a určitá pravidla. Jinak ovšem bude zbytek září velmi solidní. Záleží jen na vás, zda si v něm zvolíte užívání pozemských slastí nebo vkročíte na duchovnější úroveň.
Rada: Cvičte jógu.

Štír
Štírům se může v průběhu září poměrně dařit. Jestli to chcete podpořit, nesnažte se o velké a riskantní činy, ale zvolte spíše postupnou strategii. Ať již v jakékoliv sféře. A pozor na prostředek měsíce, kdy může ego znovu vystrčit růžky.
Rada: Každodenní meditace je prospěšná.

Střelec
Nadále pokračujte v poctivém přístupu k životu. Jedině tak uniknete problémům, které si na případné nepoctivce vesmír připravil. Určitou, i když spíše malou, odměnou může být konec září. Celková situace se v tomto období o něco zlepší.
Rada: Cvičte čchikung, rozproudí vám energii.

Kozoroh
V září byste se měli držet osvědčených vlastností, kterými znamení Kozoroha oplývá. Tedy primárně cílevědomého a vytrvalého jednání. To vám pomůže k úspěchu, přičemž nejvhodnější doba je v tomto směru poslední dekáda.
Rada: Hlídejte si ego, aby nepřeválcovalo vaši duši.

Vodnář
Pro Vodnáře si vesmír připravil docela slušné období. Proto je potřeba, abyste se dobře vyladili a šli podané ruce Univerza naproti. Jedině tak toho můžete adekvátním způsobem využít. Současně pamatujte, že méně je někdy více.
Rada: Nezapomínejte na duchovní cestu.

Ryby
Důležité je se nezaseknout v rozhodování, zda má pro vás větší cenu svobodnější způsob života nebo splnění různých povinností. Kompromis je sice možný, ale nepříliš uspokojivý. Věnujte se tomu, co vás doslova magicky nebo chcete-li intuitivně více přitahuje.
Rada: Bez práce nejsou koláče.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
 Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily