Horoskop na září 2014

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Měsíc září prověří, do jaké míry jste zapracovali na svých diplomatických schopnostech a umění ovládat sebe sama. Právě v těchto dnech zkuste prokázat, že umíte víc, než jen se do něčeho vrhnout po hlavě. Více rozvahy a schopnosti kráčet po zlaté střední cestě se často vyplatí. V druhé polovině měsíce sice můžete důvěřovat, ale hlavně byste měli prověřovat.
Rada: Modlitba vám pomůže.

Býk
V první polovině září si dejte pozor na plané sliby a dodržování termínů. Vesmírné energie vám budou přát po praktické stránce a ve snaze o drobná vylepšení v různých sférách. Naopak se pokuste vyvarovat nestřídmosti, která vás čas od času může zlákat. Přísloví všeho s mírou platí v podstatě kdekoliv a kdykoliv.
Rada: Bez práce nejsou koláče, a to ani ty duchovní.

Blíženci
V září je poměrně jistá jedna jediná věc. Jakékoliv povinnosti a dodržování domluveného je pro vás vrcholek, který nebude snadné překlenout. Mnohem raději, než plnění úkolů, budete potkávat známé, komunikovat a „poletovat". Celkově to chce do života zapojit více odpovědnosti a chytrost, kterou jako Blíženci oplýváte, zkuste smyslupně uplatnit. To platí i pro duchovní práci!
Rada: Naučte se zastavit mysl a soustřeďte se na duchovní srdce.

Rak
Vše důležité, pokud můžete, se snažte zařídit během prvních dvou dekád měsíce září. Přestože občas budete mít problém se rozhodnout, který nápad a myšlenka jsou správné, v poslední dekádě toto téma vygraduje. Zejména na vaší duchovní cestě se snažte držet toho, na čem již delší dobu „pracujete".
Rada: Studujte duchovní literaturu a uvádějte ji do praxe.

Lev
V září bude klíčovým úkolem schopnost najít správnou míru mezi zábavou a povinnostmi. Mezi zaměstnáním a volným časem. A mezi duchovní cestou a smyslovými požitky. Je tedy evidentní, že život máte ve vlastních rukách, ostatně tak jako každý člověk. V poslední dekádě podporujte smysl pro povinnost v optimistickém duchu.
Rada: Každý den cvičte jógu.

Panna
Vesmír vám v září docela přeje. Proto budete mít chuť a schopnosti dotáhnout rozdělané záležitosti do zdárného konce. Příjemným bonusem je i to, že vás vše bude těšit. Přesto byste neměli zapomínat na duchovní rozvoj. Také si vaši činnost příliš neidealizujte a místo plánů a představ žijte tady a teď.
Rada: Naučte se jógu pozornosti.

Váhy
První dvě dekády se snažte spíše věnovat povinnostem, úklidu a také zdraví. Včetně nastavení zdravého jídelníčku a hlavně jeho dodržování. Na přelomu první a druhé dekády pozor na zbrklé myšlenky a rétorické výpady. V poslední části září se věnujte spíše hezkým záležitostem, kultuře a přátelům.
Rada: Meditujte i tehdy, pokud se vám nechce nebo dočasně nemáte subjektivní výsledky.

Štír
Září přináší poměrně slibnou nabídku na dobře prožité dny. Přitom nejde ani tak o to, čemu se budete věnovat, ale jakým způsobem začnete k lidem a činnostem přistupovat. Snažte se zvolit aktivní cestu, která ale nebude o velkých skocích. Postupné krůčky a kroky jsou přesně to, co vás spolehlivě dovede tam, kam si přejete.
Rada: Lépe a opakovaně naslouchejte učení duchovních mistrů.

Střelec
Vaši spokojenost může v září nabourávat skutečnost, že se ukazují nedostatky s plněním detailních činností. Včetně (ne)ochoty komunikovat o všech, pro vás zanedbatelných, tématech. V běžném i duchovním životě se totiž lépe zaměřujete na celek, než na detail. Pokuste se nad tím zamyslet. Je totiž velmi pravděpodobné, že vám můžou unikat nejenom důležité souvislosti, ale i respekt od druhých lidí.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Kozoroh
Pokud můžete, soustřeďte svoje aktivity do prvních dvou dekád. Září totiž prověří, zda jste ochotni nejenom naslouchat druhým lidem, ale také s nimi spolupracovat. Ať již v zaměstnání, nebo v rámci volného času. Zejména poslední dekáda přinese mnoho příležitostí, jak toto dokázat. Nepodceňte to, protože přátel a blízkých lidí je třeba si vážit.
Rada: Rozvíjejte lásku a uvědomování si sounáležitosti s celým vesmírem.

Vodnář
Nejpříznivějším obdobím bude poslední dekáda měsíce září. Právě v těchto dnech dokážete, že jste dobrým přítelem a dokážete dobře reagovat na různé životní situace. Ovšem platí to spíše pro komunikační a myšlenkovou rovinu, než pro přiložení rukou k dílu. Naopak pozor v první dekádě, kdy je vhodné zapracovat na tom, co číhá v podvědomí.
Rada: Cvičte taichi.

Ryby
Zejména v první a druhé děkádě pokračuje trend, ve kterém se musíte vypořádat s každodenními praktickými událostmi. Důležité je se dostatečně soustředit a pilně pracovat. Jak v práci, tak doma, jakož i na rozvoji vlastní duše. V druhé polovině měsíce se vyvarujte náhlým představám a rychlým slibům, které nabízejí spásu. Bez vlastní snahy to fungovat prostě nebude.
Rada: Odevzdejte výsledky své práce Universu.

Připravil Pavel Hanzal, astrolog
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily