Horoskop na únor 2016

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Hlavně na začátku února budete bojovat s různými omezeními a restrikcemi, což vám bude proti srsti. Zkuste se nad to povznést a situace se bude postupně zlepšovat. Důležité také bude, do jaké míry se dokážete držet vašich hodnot.
Rada: Modlitba pomůže.

Býk

Hlavním protivníkem měsíce února budou nečekané změny a události. Jako Býci preferujete stabilní jistoty. A pokud budou narušeny, těžko se s tím budete vypořádávat. Zkuste zapracovat na menším ulpívání na čemkoliv a zvládnete to.
Rada: Odevzdejte výsledky své činnosti Univerzu.

Blíženci
Nejlepším obdobím bude pro znamení Blíženců prostředek měsíce. Zde budete mít hodně inspirace, originality a svobody. Začátkem měsíce se snažte o více odpovědnosti. Závěrem února pozor na dodržování slibů, termínů a nepravdy.
Rada: Cvičte jógu.

Rak
Začátek února bude poněkud komplikovanější. Můžete se cítit pod tlakem a věci nepůjdou příliš hladce. Tento stav naštěstí nebude trvat příliš dlouho. S každým dalším dnem to bude o něco lepší. Závěrem měsíce se prohloubí vaše empatie, ale pozor na růžové brýle.
Rada: Žijte co nejlépe, vesmír to ocení.

Lev
Ztíženou situaci budou mít Lvi, kteří se snaží rozhodovat vždy a za každého, kdo je v jejich dosahu. To platí hlavně pro první dvě únorová dekády. Během poslední části měsíce hrozí méně praktičnosti a zvyšuje se riziko podvodů.
Rada: Rozpouštějte silné ego.

Panna
První dekáda nabídne vytrvalost, ale pozor na přílišnou tvrdost. V druhé dekádě přichází šance na zbavení se starých zvyků. Inovace se můžou projevit v jakékoliv sféře života. To platí i pro poslední dekádu, ale zde se sníží praktičnost a smysl pro detail.
Rada: Cvičte taichi, ať vaše energie dobře proudí.

Váhy
Do února vejdete poměrně náročně. Můžete vnímat stres, omezování a nátlak. A také komplikace na materiální pláni, jenž vydrží i po většinu druhé dekády. Pak se ovšem vyjasní a vy se můžete nadechnout a zbavit velké části okovů.
Rada: Odpovědný přístup hodně pomůže.

Štír
Nejlepší bude pro znamení Štíra první únorová dekáda. Pokud se budete držet toho, co funguje, bude to dobré. Naopak rizikem se stanou situace, kdy bude potřeba svižně reagovat na vývoj životních událostí. Zde buďte opatrní a pozorní, abyste nešlápli vedle.
Rada: Pracujte na vnitřním klidu a rovnováze.

Střelec
Většina únorových dnů nepřinese nic extra nového a bude navazovat na souvislosti z konce ledna. Větší změnu ovšem můžou Střelci pocítit v poslední dekádě. Zde byste měli být opatrní. Nepodléhejte fantaziím, spíše se držte nohama na zemi.
Rada: „Omývejte" svou energii častým pobytem v čisté přírodě.

Kozoroh
Pro znamení Kozoroha bude únor dobrým obdobím. Na začátku se můžete pustit do všeho, co vyžaduje cílevědomý přístup založený spíše na konzervativnosti. Na konci měsíce budete více empatičtí. Příjemné určitě bude, že v únoru dokážete i smysl pro modernější přístup.
Rada: Nevynechávejte pravidelnou duchovní praxi.

Vodnář

První dekáda vám může chtít trošku „přistřihnout křídla", což nebudete chtít. Pozor na související problémy. Zbytek měsíce bude o dost lepší, takže svoboda, nezávislost a nápaditost budou vlastnosti, o které se lze opřít.
Rada: Najděte si čas na relaxaci těla i ducha.

Ryby
Snažte se rozumně udržovat pořádek. Jak v životě, tak domácnosti. Extrémy v těchto oblastech by se vám mohly vymstít, proto se jich vyvarujte. Pokud se to povede, může únor proběhnout docela v pohodě. Jeho závěr vám nabídne více energie podporující znamení Ryb.
Rada: Zlatá střední cesta může být tím správným řešením.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily