Horoskop na srpen 2016 pro každé znamení

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Převážná část srpna bude pod taktovkou energičtějšího pojetí. To Beranům rozhodně vyhovuje. Jen je potřeba ohnivou sílu zaměřit tím správným směrem. Dobře si rozmyslete, který to je. Důležitá bude i trpělivost, která vám často chybí. Oceníte ji ke konci měsíce, když začnou věci trochu drhnout.
Rada: Přetavte energii do duchovní sféry.

Býk
První dvě srpnové dekády buďte opatrní. Držte se osvědčených postupů a metod. Dostanete jenom to, co si zasloužíte. Nesnažte se vesmír, druhé lidi a ani sebe sama ničím obalamutit. Závěr měsíce bude o něco lepší, přesto nečekejte, že něco dostanete zadarmo.
Rada: Karma jóga podpoří vaši cestu.

Blíženci
V srpnu dostanete příležitost dokázat, že Blíženci chápou hlubší souvislosti. Každý den myslete na to, že byste neměli být povrchní. Důkladnost a poctivost ve všech vašich činech bude klíčem k úspěšnému materiálnímu i vnitřnímu životu.
Rada: Každý den meditujte.

Rak
V srpnu vám astrologické konstelace ukážou trochu příznivější tvář. Nebojte se toho využít k uvolnění napětí a radování se ze života. Samozřejmě to neznamená, že zapomenete na povinnosti. Stačí, když je budete přijímat a naplňovat s vírou a radostí v srdci.
Rada: Modlitba vás podpoří.

Lev
Srpen si můžete dosyta užít. Nabídne mnoho, záleží jen na vás, zda toho využijete. Bude rozumné, jestliže drobné činnosti necháte spíše na poslední dekádu. Předchozí dvě srpnová období jste schopni pojmout více komplexně.
Rada: Byla by škoda se zaměřit jenom na hmotný a požitkový svět. Povzneste i duši!

=Kurzy astrologie a přírodní medicíny od Pavla Hanzala=

Panna
Vyváženost je slovo, které by se mělo stát vaší mantrou. Jedině tak dokážete zvládnout nečekaný vývoj událostí a současně nutnost trpělivého přístupu. Také pamatujte, že slovo vyváženost neznamená nerozhodnost. Pokud to dokážete, může srpen přinést výsledky.
Rada: Při jakékoliv nejistotě se obraťte na vnitřního průvodce.

Váhy
Srpen bude mít vzestupný vývoj. Od reaktivnosti, přes uklidnění až k úspěchu. Velkou výhodou je, že když budete opravdu upřímně chtít, Univerzum vás podpoří. Ke konci srpna můžete dokonce říct, že přízeň stojí na vaší straně.
Rada: Láska bez podmínek překoná vše.

Štír
Hlavně v průběhu prvních dvou srpnových dekád byste si měli naordinovat dobrovolnické práce. Zkrátka a dobře, potřebujete posilovat skromnost a pokoru, abyste obrousili hrany rostoucímu egu. Křivka sebestřednosti začne přirozeně klesat ke konci měsíce.
Rada: Pravidelně proste Boha o pomoc.

Střelec
Zkuste se smířit s tím, že život občas přináší spoustu úkolů. Přestože vám to může zavánět zbytečným výdajem energie, neměli byste srpnové konstelace podcenit. Jejich ignorování by vám mohlo zkomplikovat život.
Rada: Nechte život i úsilí plynout v souladu s Univerzem.

Kozoroh
První dvě dekády měsíce sice budou trošku drhnout, ale jste schopni je zvládnout. Proto se toho snažte využít. Co nestihnete, odložte raději na později. Jinými slovy, pozor na poslední dekádu, která bude poměrně složitá.
Rada: Naučte se radovat z jakýchkoliv maličkostí.

Vodnář
S výjimkou poslední dekády v srpnu hrozí, že trochu popřete přirozenost znamení Vodnáře. Potřeba vaší důležitosti a touhy po uznání sebe sama totiž výrazně vzroste. To vám může zkomplikovat vztahy s druhými lidmi i vaši cestu k Jednotě.
Rada: Vaše duchovní práce by měla být ještě více intenzivní.

Ryby
Neztrácejte ideály, ani když se vám nebude zrovna dařit podle vašich představ. Držte se přísloví, že „dobrá nálada je půl zdraví". To platí pro fyzickou i vnitřní schránku. Nepodceňte přístup k povinnostem. Je nutné je plnit, jinak vás můžou zavalit.
Rada: Odevzdejte výsledky své práce Univerzu.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
P
sáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily