Horoskop na srpen 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Úvod měsíce bude krapet vznětlivější, což může být způsobeno větší reaktivností na vše, co souvisí s pocitem a velkou potřebou osobní svobody. Jinak celý srpen bude pro znamení Berana hodně aktivní s dostatkem energie, jen je potřeba si dávat pozor na přílišnou sebestřednost.
Rada: Duchovní praxe by měla být zaměřena na rozpouštění ega.

Býk
Srpen bude pro Býky zajímavou zkouškou, neboť je vesmír otestuje, zda nepodlehnou lenivosti a dokážou poctivě pracovat za každých okolností. Pozor je třeba si dávat i na přílišné ambice a hlavně úvodem měsíce nepřeceňovat vliv „štěstí".
Rada: Bez práce nejsou koláče, ani ty duchovní!

Blíženci
Blíženci by se měli v srpnu nejenom bavit, ale také plnit svoje povinnosti. Tento trend by mohl poznamenat i jejich duchovní cestu, pokud by podlehli vábení různých požitků. Pro praktické záležitosti a trpělivější procesy bude příhodnější druhá polovina měsíce.
Rada: Méně je někdy více.

Rak
Pro znamení Raka je srpen příslibem dní naplněných dobrou náladou a zábavou. Přesto se čas od času vyskytnou problémy, kterým je vhodné se postavit čelem a nenechat se jimi zatlačit do kouta. Závěr měsíce je vhodný k analýze zdravých životních návyků.
Rada: Kvůli zábavě byste neměli zapomínat na duchovní rozvoj.

Lev
S výjimkou závěru poslední dekády, kdy se můžou objevit různé komplikace, prožijete velmi dobré období. Je jenom na vás, zda se zaměříte na kariéru, úspěch ve společnosti nebo si budete jenom užívat. V každém případě si hlídejte jídelníček, abyste nepřibrali na tělesné váze.
Rada: Dodržujte pravidelnost v každodenní duchovní praxi.

Panna
V první polovině měsíce se zaměřte na důsledné plnění svých povinností a dodržujte vše, co slíbíte. Druhá část měsíce srpna bude výrazně lepší. Navíc v poslední dekádě vstoupí Slunce do vašeho znamení a dodá vám více energie. Navzdory tomu si musíte dávat pozor na iluze.
Rada: Rozvíjejte lásku bez podmínek.

Váhy
Začátek měsíce bude rozporuplný a je nutné se připravit na komplikace. Důležitými vlastnostmi jsou trpělivost a poctivost. Od druhé dekády dojde ke zlepšení a otevře se vícero možností, jak uspět. Záleží na každém, na co se zaměří.
Rada: Pokuste se nepodlehnout poživačným svodům.

Štír
Do srpna vstoupíte s rizikem přílišné sebestřednosti. Nemusíte být spokojeni ani s ohodnocením vaší osobnosti jak v práci, tak doma. Naštěstí se energie pomalu začnou měnit, což pocítíte nejpozději v poslední dekádě, kdy vám začnou plány více vycházet.
Rada: Najděte rovnováhu mezi detaily a příliš velkým nadhledem.

Střelec
Vaše plány se můžou začít komplikovat. Celý srpen bude prověřovat vaši opravdovost, což platí nejenom pro praktický život, ale i duchovní svět. Pokuste se skloubit pragmatismus s vizemi a uvidíte, že to bude mít přínos.
Rada: Poctivý přístup se vyplatí.

Kozoroh
Vesmír občas nalomí vaši víru a schopnost odevzdat se Universu. Na druhou stranu se nejedná o trvalý jev a tak budete mít dostatek možností se na vše připravit. Zábava, povinnosti a duchovní rozvoj by ve vašem životě neměly být na kordy, myslete na to.
Rada: Každý den provádějte upřímnou modlitbu.

Vodnář
Srpen nebude nikterak jednoduchým obdobím, zejména s ohledem na udržení vašich pravých cílů. Vaše snaha bude „nabourávána" různými pokušeními. Hlavní pozor si dávejte na silné ego. Také myslete na to, že dosažení úspěchu by nemělo být za každou cenu.
Rada: Praktikujte átmavičáru.

Ryby
Co lze, tak se pokuste udělat a vyřešit během prvních srpnových dní. Po zbytek měsíce se dostanete do křížku s praktickým životem. Je možné, že vyhoří i vaše sny právě na iluzích souvisejících s jejich realizací. Důležitý je optimistický přístup k životu a víra v úspěšnost.
Rada: Zapojte do života afirmace.
Připravil Pavel Hanzal, astrolog a léčitel
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily