Horoskop na srpen 2014

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Během srpnových dní je evidentní, že budete toužit po úspěchu a uznání. A nejde pouze o pracovní pozici. Mnohem raději se budete bavit a užívat radostí života. Ovšem je potřeba si dát pozor na to, abyste nezapomněli na skromnost a pokoru. Pokud se dostanete do nadměrného vleku smyslových požitků a ega, vesmír si na vás „došlápne".
Rada: Všeho s mírou.

Býk
Nejvíce pozornosti věnujte prostředku srpna. Právě druhá dekáda prověří, jak moc dokážete odolávat svodům vlastního ega a také zkouškám, které pro vás připraví nadřízení a také různí sebestřední lidé. Úvodem měsíce se opírejte hlavně o rodinu. Koncem měsíce se věnujte péči o zdraví a dobrou životosprávu.
Rada: Hlídejte si tělesnou váhu.

Blíženci
První dvě srpnové dekády se budete chtít zejména bavit a těšit ze života. To je samozřejmě jedině dobře, pokud nebudete zapomínat na povinnosti. Jestliže toto téma podceníte, tak v poslední dekádě se na vás úkoly sesypou ve velkém počtu. Zapracujte na vyváženosti toho, čemu se v životě věnujete. A nezapomínejte na duchovní cestu!
Rada: Snažte se rozvíjet vůli a odhodlání k pravidelnému rozvoji ducha.

Rak
Skoro by se mi chtělo konstatovat, že vás čekají příjemné a hlavně snadné dny. Ovšem nebyla by to zcela pravda. Nesmíte zapomínat na to, že největší potenciál karmických a tedy i životních úkolů leží ve vašem podvědomí. Myslete tedy na to a snažte se průběžně rozpouštět všechny závislosti. Nejdůležitější je vše, co souvisí s vaší citovou sférou.
Rada: Vaši cestu by mohly podpořit rodinné konstelace.

Lev
Srpen přinese solidní nabídku na velkorysost, hravost a optimistický přístup k životu. Současně se začnou do popředí dostávat všechny doposud potlačené závislosti související se smyslovými požitky. Snažte se ukočírovat lvovské ego, pýchu a touhu po získání pozemského království.
Rada: Držte se Ježíšova „ Moje království není z tohoto světa".

Panna
Srpnové dny budou mít vzestupnou tendenci. V dobrém slova smyslu. První dvě dekády můžete věnovat snaze o zlepšení vašeho společenského postavení a koncem měsíce zapracujte na detailech. A také na vašem zdraví. Jen nezapomínejte na to, že opravdová láska bez podmínek je hlavním zdrojem života ve vesmíru.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Váhy
První dekáda se příliš nehodí na řešení rodinných problémů. V druhé dekádě se na vás usměje „štěstíčko" a můžete se nést na příjemné vlně optimistické energie. Jen pozor na přelomu druhé a třetí dekády, kdy můžete hůře rozumět opačnému pohlaví a také trpělivost nebude vaší silnou stránkou. Ke konci měsíce je vhodná vyváženost ve všech směrech, jinak se v tom budete trochu ztrácet v duchu zmítání „ze strany na stranu".
Rada: Pravidelná modlitba vás posune blíže k Universu.

Štír
Srpen bude pro znamení Štíra poměrně jednoznačnou zkouškou. Zkuste se zaměřit na to, abyste tolik neulpívali na tom, co si o vás druzí lidé myslí a jak jste nebo nejste úspěšní. Snažte se odevzdat výsledky vaší snahy i práce Universu a uvidíte, jak bude vše dobré. Zkrátka a dobře, žijte přirozený život a buďte sami sebou. Nic více a nic méně.
Rada: Pomáhejte druhým lidem bez očekávání odměny.

Střelec
Prvních několik srpnových dní můžete být podrážděnější. Zejména v případě, že se něco nebo někdo dotkne vašich hlubokých citů. Pak ovšem otevřete „křídla" a budete chtít letět na „plné pecky". Můžete uspět, ale současně nesmíte zapomínat jak na každodenní povinnosti, tak na pokoru. V opačném případě můžete v poslední dekádě narazit.
Rada: Méně je někdy více.

Kozoroh
V první srpnové dekádě se snažte projevovat v rámci rodiny více citlivosti a lásky. Další dny vám nabídnou solidní období a je jen na vás, jak toho využijete. S důležitými úkoly neváhejte, protože v poslední dekádě můžete mít problém se rozhodnout, zda budete trpělivě budovat nebo spustíte rychlou akci. Pozor si dejte na ego, které nebude dobrým rádcem.
Rada: Snažte se naslouchat vnitřnímu rádci.

Vodnář
V srpnu vás čeká boj o nezávislost a svobodu. Ačkoliv to může znít poměrně drsně, tak realita nebude tak hrozná. Hodně totiž záleží na tom, do jaké míry si uvědomujete, kdy se vám snaží život zmanipulovat vaše ego a kdy ne. Zkuste se spolehnout na přirozené spojení s Universem a naslouchejte inspiraci, která vám přichází. Tím to zvládnete.
Rada: Neulpívejte na vaší činnosti a egu, buďte volní jako ptáci.

Ryby
První polovina měsíce bude poměrně dynamická. Zejména v oblastech, které se týkají umění, kultury nebo vnitřní práce se můžete posunout dál. V druhé polovině srpna se zvýší nároky na dodržování termínů a drobných praktických úkolů. Důležité je se na vše dostatečně soustředit a nevzdávat se.
Rada: Pravidelně meditujte.

Připravil Pavel Hanzal, astrolog
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily