Horoskop na říjen 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Pozor na první polovinu měsíce. Zde hrozí zvýšená nervozita způsobená neúměrnou touhou po nezávislosti za každou cenu. V kombinaci s nereálnými cíli z toho může být složitější období. Druhá polovina října přinese zlepšení ve všech směrech.
Rada: Poctivá práce se vyplatí.

Býk
V první půlce října se nespoléhejte na štěstí. Jedině důkladnost a dodržování tradičních hodnot můžou slavit úspěch. Pokud to splníte, přízeň vesmíru se k vám přikloní. Závěrem měsíce vám budou komplikovat život ego a skrytí nepřátelé.
Rada: Snažte se rozpouštět vaše závislosti.

Blíženci
Po celý říjen platí, že je potřeba se vyvarovat neochotě zlepšovat sebemenší detaily okolo vás. Od toho vás nezachrání ani skvělé přátelské vazby, které můžete navázat. Také pozor na lenost, jenž by vám mohla zkomplikovat osobní, profesní i duchovní život.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Rak
Po většinu říjnových dnů se budete muset potýkat s tématem zlaté střední cesty. Pokud ji pro váš život nedokážete najít, budou se tyto situace, nastavující vám zrcadlo, neustále opakovat. Hodně vám pomůže každodenní praktická činnost.
Rada: Nechte výsledky vaší práce na Universu.

Lev
Pozor na přelom první a druhé dekády, kdy hrozí rychlé konflikty pramenící z jakéhokoliv omezení vaší osobnosti. Jinak vám vesmír přeje a můžete uspět v materiální i komunikační rovině. Závěrem měsíce se více soustřeďte na vaše nitro.
Rada: Vylepšete vnitřní harmonii.

Panna
Října se rozhodně nemusíte nijak obávat. Konstelace jsou, až na drobné výjimky, docela příznivé. Právě proto byste toho měli využít a zkuste se zaměřit na větší rozvoj lásky k bližním, k Universu a celkového soucítění se všemi bytostmi.
Rada: Bhakti jóga vám může pomoci.

Váhy
Po většinu října budete mít dost energie i nápadů na to, abyste prosadili vlastní názory a touhy. Je možné to využít i na duchovní cestě, stačí jen vnímat vaši intuici. Jen nezapomínejte, že házet tradiční postupy za hlavu se nemusí vždy vyplatit.
Rada: Rozvíjejte vaši intuici.

Štír
V první dekádě si pohlídejte vaše ego. Druhá dekáda října nabízí příznivé konstelace, které vás můžou podpořit nejenom materiálně, ale i všude jinde. V poslední dekádě přejde Slunce do vašeho znamení a nabídne vám svoji energii. Využijte toho.
Rada: Každodenní cvičení přinese ovoce.

Střelec
Na analytickou práci nebo uklízení vás během října moc „neužije". Přesto před těmito aktivitami neutíkejte, mohly by vás zocelit. Naopak v oblasti užívání si radostí života budete docela silní „v kramflecích". Ovšem snažte se nezanedbávat práci na vnitřním rozvoji.
Rada: Větší důslednost je klíčem k úspěchu na všech frontách.

Kozoroh
Praktická činnost a běžné pracovní záležitosti se vám budou víceméně dařit. To samé už nelze říct o vztazích s přáteli, kde byste měli obrousit hrany vašeho jednání. V partnerských záležitostech pozor na přelom první a druhé dekády.
Rada: Více tolerance vám určitě neuškodí.

Vodnář
Převážná část měsíce bude ladit s vašimi představami. Pozor je ovšem třeba dávat na ukvapenost, která by pracovala proti vám. Ke konci měsíce byste se měli zaměřit na vaše podvědomí, jenž může vyplavovat věci, které bude potřeba aktivně řešit a rozpouštět.
Rada: Negace nepotlačujte, ale zpracujte.

Ryby
Důslednost, trpělivost a pracovitost. To jsou klíčové oblasti, ve kterých vás bude vesmír testovat. Ačkoliv vás to nebude příliš těšit, zkuste ukázat, že na to máte. Zapracujte i na sebevědomí, jenž by se nemělo hroutit při kritice, která na vás může občas přijít.
Rada: Naučte se a praktikujte afirmace.

Připravil Pavel Hanzal, astrolog, léčitel a terapeut
www.pavelhanzal.cz
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily